Gaün Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Programı Öğrencileri Alanya'dan Başarıyla Döndü - Son Dakika
Yerel

Gaün Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Programı Öğrencileri Alanya'dan Başarıyla Döndü

Gaün Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Programı Öğrencileri Alanya\'dan Başarıyla Döndü

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Programı öğrencilerinden Habib Kutay Can Asar “5. Alanya Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması”nda gümüş madalya sahibi oldu.

11.11.2015 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Programı öğrencilerinden Habib Kutay Can Asar "5. Alanya Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması"nda gümüş madalya sahibi oldu.

Antalya'nın Alanya İlçesi'nde bu yıl 5'ncisi düzenlenen Alanya Belediyesi Altın Kepçe Uluslararası Yemek Yarışması'na Öğr. Gör. Ali Nadir Zeyrek koordinatörlüğünde, Aşçılık Programı 1. Sınıf öğrencisi Habib Kutay Can Asar yarışmacı olarak katıldı. Yerli ve yabancı toplam 30 katılımcının olduğu aynı zamanda ağırlığını yabancı jüri üyelerinin oluşturduğu "Rama Makarna Yarışması" kategorisinde gümüş madalya alarak, organizasyonda Gaziantep Üniversitesi'ni ve Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu'nu başarıyla temsil etti.

Yarışmada, Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Atınç Olcay, Turizm ve Otelcilik MYO Müdürü Yardımcısı Öğr. Gör. İbrahim Demir, Öğr. Gör. Ali Nadir Zeyrek, Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) Yönetim Kurulu Üyesi ve Gaziantep Gastronomi ve Aşçılar Derneği (GASDER) Başkanı Battal Yıldırım, Gaziantep Gastronomi ve Aşçılar Derneği (GASDER) Başkan Yardımcısı Ali Bedri Çelikhan ile Kebabçı Halil Usta işletmecisi İbrahim Halil Kör'ün desteğini alan Habib Kutay Can Asar, hazırladığı yarışma tabağı ile hem jüri üyelerinin hem de yarışmayı izleyenlerin yoğun ilgi ve övgüsünü aldı.

Yarışma tabağında daha önce kullanılmayan lavanta katkısıyla güçlendirilen Demiglace sos ile Sotelenen Fettucini makarna Gaziantep yöresine ait keme mantarı eşliğinde sunularak, yerli ve yabancı jüri üyelerinden tam not aldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaün Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu Aşçılık Programı Öğrencileri Alanya'dan Başarıyla Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement