Gayrimenkul Yatırımında En Çok Kazandıran Ülke! - Son Dakika
Güncel

Gayrimenkul Yatırımında En Çok Kazandıran Ülke!

Gayrimenkul Yatırımında En Çok Kazandıran Ülke!

1 hafta geçirerek AB pasaportu alınabilecek en ucuz ülke Portekiz olduğunu, ülkede yapılan yatırımdan elde edilen kira gelirinin ortalama 10 sene içerisinde yaptığınız yatırımı size geri kazandırdığını söylüyor.

03.09.2018 16:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vesta Global'in Kurucu Ortağı ve Yönetim Kurulu Üyesi Teuta Narazan, dünyadaki en iyi gayrimenkul yatırımının şu anda, yaşamadan sadece 1 hafta geçirerek AB pasaportu alınabilecek en ucuz ülke Portekiz olduğunu, ülkede yapılan yatırımdan elde edilen kira gelirinin ortalama 10 sene içerisinde yaptığınız yatırımı size geri kazandırdığını söylüyor.

"Portekiz'de 500,000 Euro'ya alınan bir evin yılda %8-10 bandında net kira getirisi var. Yani böyle bir yatırım yapacağınız evden brüt 50,000 Euro kira geliri elde edersiniz. Şu anda döviz üzeri yatırımlarımızda bu kadar yüksek bir gelir başka bir ülkeden elde edilemiyor. Son 5 senedir 200'e yakın Portekiz'den ev alan Türk, yükselen döviz kuru karşısında da döviz üzerinden yabancılara kiralama yapabildikleri için, döviz dalgalanmalarında da daima karlı durumda oluyorlar."

Başta Avrupa ve dünyanın her yerinde bireysel ve ticari gayrimenkul yatırım danışmanlığı ve yönetimi konusunda kapsamlı hizmet veren Vesta Global, Portekiz'den ev alanların kazanmaya devam ettiğini açıkladı. Yapılan gayrimenkul yatırımı sonrası, hızlıca kiraya verilmesi ve kira gelirlerinin ölçümlerini değerlendiren şirket, 500,000 Euro'ya alınan bir evin yıllık ortalama 50,000 Euro kira getirisi olduğunu söylüyor. Satın alma sonrası yatırımların kiraya verilmesi, Golden Visa (Altın Vize) başvurusu gibi satın alım sonrası işletimleriyle de ilgilenen Vesta Global, geçmiş dönemde Portekiz'den ev alan Türklerin şu anda Türkiye'de yaşanan ekonomik düzende kazanmaya devam ettiklerini söylüyor. Aynı zamanda diğer ülkelerde yatırım tutarı 1 milyon Euro'yu aşarken burada 350,000 Euro-500,000 Euro bandında bir yatırım ile 5.yılda pasaporta başvurulabiliyor.

YILLIK %10 KİRA GETİRİSİ

Vesta Global Kurucu Ortağı Teuta Narazan "Portekiz'de 500,000 Euro'ya danışanımız için ev aldığımız zaman, evin kendisi zaten yıl içerisinde değer kazanıyor ama o evin değer kazanımı dışında yine satış sonrası hizmetlerimiz arasında olan kiralama hizmetleriyle brüt olarak 50,000 Euro civarı yıllık kira geliri elde etmek mümkün oluyor. Net olarak bakıldığında da %8-10 bandında bir kira getirisi dünyanın hiçbir yerinde şu anda mevcut değil." diyerek geçmiş dönem dövizle Portekiz'de yatırım yapanların kazandığından bahsediyor.

VESTA GLOBAL'DEN EV ALANA KİRACISI BULUNUYOR

Vesta Global, Portekiz'den ev almak isteyen gayrimenkul yatırım danışanlarına, satış sonrası gayrimenkulu işletme sözü veriyor. Doğru yapılan yatırımların daima kazandırdığını belirten Teuta Narazan, Portekiz'de yapılan gayrimenkul yatırımlarının 10 yıldan kısa bir sürede yatırılan parayı kazandırdığını söylüyor. Bunun yanında da oturum ve ikinci pasaport veren bir ülke olması da Portekiz'i Avrupa'da ticaret, iş, eğitim ve seyahat etme özgürlüğü sağlamasıyla daha da cazip kılıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gayrimenkul Yatırımında En Çok Kazandıran Ülke! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Trabzon'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kadıralak Yaylası'nda doğa gezisi düzenlendi
    16:49 Trabzon'da Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında Kadıralak Yaylası'nda doğa gezisi düzenlendi

    Trabzon'da faaliyet gösteren doğa ve spor dernekleri üyeleri, Turizm Haftası etkinlikleri çerçevesinde Kadıralak Yaylası'na doğa gezisi düzenledi. Yaylada yürüyüş yapan katılımcılar, fotoğraf çekti. Tonya Kaymakamı Adem Eser, yaylanın tanıtımını yapmaya çalıştıklarını belirtirken, İl Kültür ve Turizm Müdürü Tamer Erdoğan ise turizmin ekonominin büyük bir kısmını oluşturduğunu vurguladı.

  • Fatih'te Sağlık Çalışanları İsrail'in Gazze Saldırılarını Protesto Etti
    16:48 Fatih'te Sağlık Çalışanları İsrail'in Gazze Saldırılarını Protesto Etti

    Fatih'te bir araya gelen sağlık çalışanları, İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etmek için "sessiz yürüyüş" gerçekleştirdi.

  • Kastamonu'da Fırtına Sebebiyle Binaların Çatıları Uçtu
    16:46 Kastamonu'da Fırtına Sebebiyle Binaların Çatıları Uçtu

    Kastamonu'da etkili olan fırtına sebebiyle bazı binaların çatıları uçtu. Bir binanın çatısının uçma anı ise vatandaşlar tarafından cep telefonu ile görüntülendi.

  • Uşak'ta Fırtına: Ev ve Ahırların Çatısı Zarar Gördü
    16:43 Uşak'ta Fırtına: Ev ve Ahırların Çatısı Zarar Gördü

    Uşak'ta sabah saatlerinden itibaren etkili olan fırtına nedeniyle Sivaslı ilçesi Cinoğlu köyü ile merkeze bağlı Fakılı köyünde evlerin çatısı uçtu. Eşme ilçesi Elvanlar Mahallesi'nde iki ahırın çatısı ile Banaz ilçesi Ulupınar köyünde de bir evin çatısı fırtına nedeniyle zarar gördü. Olaylarda can kaybı ya da yaralanma olmadığı belirtildi.

  • Bandırmaspor ve Tuzlaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu
    16:39 Bandırmaspor ve Tuzlaspor Teknik Direktörleri Maç Sonrası Açıklamalarda Bulundu

    Trendyol 1. Lig'in 31. haftasında Bandırmaspor ile Tuzlaspor arasında oynanan maçın ardından iki takımın teknik direktörleri basın toplantısında konuştu. Bandırmaspor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek, hedeflerinden sapmadıklarını ve süper lige çıkmak istediklerini belirtirken, Tuzlaspor Kaleci Antrenörü Mazhar Sevgi ise oyuncularının iyi mücadele ettiğini ve daha fazla gol atabileceklerini ifade etti.

  • Denizli'de 2 bin 420 rakımlı Bozdağ'da kar etkili oldu
    16:38 Denizli'de 2 bin 420 rakımlı Bozdağ'da kar etkili oldu

    Denizli Kayak Merkezi'nin bulunduğu Tavas ilçesine bağlı Nikfer Mahallesi'ndeki 2 bin 420 rakımlı Bozdağ'da öğle saatlerinde kar yağışı başladı. Karla birlikte Bozdağ beyaza büründü ve bazı vatandaşlar kar görmek için bölgeye gelerek fotoğraf çektirdi.


Advertisement