'Gazete Gerçek' Yayın Hayatına Başladı - Son Dakika
Yerel

'Gazete Gerçek' Yayın Hayatına Başladı

\'Gazete Gerçek\' Yayın Hayatına Başladı

Samsun'da yayın hayatına başlayan Gazete Gerçek, düzenlenen kokteylle tanıtıldı.

29.10.2013 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Samsun'da yayın hayatına başlayan Gazete Gerçek, düzenlenen kokteylle tanıtıldı.

Samsun'da günlük 24 sayfa yayımlanacak olan ve bugün yayın hayatına başlayan Gazete Gerçek'in tanıtımı Yelken Kulüp'te düzenlenen kokteylle yapıldı. Kokteyle Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Atakum Kaymakamı Ali Bakoğlu, İlkadım Belediye Başkanı Necattin Demirtaş, Atakum Belediye Başkanı Metin Burma, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, kamu kurum ve kuruluş müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, gazete, ajans ve TV temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı. Düzenlenen kokteylin açılış konuşmasını yapan Gazete Gerçek Genel Yayın Yönetmeni Hayati Kaynar, "Gazete Gerçek, bugünden itibaren çizgisinden sapmayacaktır. Sizlere hizmet için çıktığımız bu yolda bize omuz vermeniz bize güç olacaktır. Bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi.

"TANSİYON DÜŞÜRÜCÜ OLMALISINIZ"

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "29 Ekim 2013, Cumhuriyetimizin 90. yıl dönümüdür. Medya mensupları olarak sizler yapıcı ve tansiyon düşürücü olmalısınız. Bu, Samsun için gerekli. Samsun eğer gelişir büyürse çocuklarımıza yapacağımız en büyük iyiliği yaparız. Hakikaten ortak bir hedefimiz olsun. Bu hedefte Samsun olsun. Yatırımcıların Samsun'da gitmesi için çok çaba göstermiyoruz. Bu güne kadar yanlış yapmış olabiliriz. Geçmişi geride bırakalım. İtiraf edeyim ki, belki de Türkiye'nin en şanslı illerinden birisiyiz. Bürokrasimiz ve milletvekillerimiz bir değer. Gençlik ve Spor Bakanımız Suat Kılıç, kabinenin en başarılı ve son yıllarda iline ve ülkesine spor yatırımlarını en fazla yapmış olan bakandır. Şu anda birçok yatırımlar var. Ben takip edemiyorum. Benim yaşımdaki birisinin sizlere bunları söylemesi gerektiğine inanıyorum. Gazete Gerçek'e bu güzel ve anlamlı günde başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

"SAMSUN GÜÇLÜ BİR BASINA SAHİP"

Gazete Gerçek'e başarılar dileyen Samsun Valisi Hüseyin Aksoy ise, "Samsun'da önemli çalışmalar yapılıyor. Samsun, belirli alanlarda kendisini geliştirmek için önemli çalışmalar gerçekleştiriyor. Samsun'da bugün yeni bir gazetenin hayata başladığı gündür. Ben bu yayın kuruluşumuza başarılılar diliyorum. Samsun güçlü bir basına sahiptir. Kuruluşu gerçekleşen ve yayına başlayan Gazete Gerçek'e başarılar diliyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri Gazete Gerçek'in temsili açılışını yaptı. - SAMSUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel 'Gazete Gerçek' Yayın Hayatına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement