Gazeteci Ali Tarakçı'yı Vuran 3 Saldırgan, Gözaltına Alındı - Son Dakika
Güncel

Gazeteci Ali Tarakçı'yı Vuran 3 Saldırgan, Gözaltına Alındı

Aracıyla seyir halindeyken tartıştıkları gazeteci Ali Tarakçı'yı silahla yaralayan 3 saldırgan, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

22.11.2017 10:38  Güncelleme: 11:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazeteci ve Akit TV yorumcusu Ali Tarakçı'yı 3 yaşındaki oğlunun gözü önünde vurarak yaralayan 3 saldırgan, gözaltına alındı.

GÖRGÜ TANIKLARININ İFADELERİNE BAŞVURULDU

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, Tarakçı'nın, 20 Kasım'da Esenyurt'ta trafikte tartıştığı kişiler tarafından silahla ayağından vurulması olayına yönelik çalışma başlattı.

Çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen ve görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis, şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Ekipler, saldırıyı gerçekleştiren kişilerin içinde bulunduğu otomobili T.E'nin kullandığını, V.K'nın ise Tarakçı'ya ateş ettiğini belirledi.

3 TABANCA ELE GEÇİRİLDİ

Polis ekiplerinin Esenyurt'ta düzenlediği operasyonda, şüphelilerden T.E ve R.Y. 20 Kasım'da, V.K. ise bu sabah yakalandı. Adreslerde yapılan aramalarda, 3 tabanca ele geçirildi.

Gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor.

OLAYIN GEÇMİŞİ

Esenyurt'ta 20 Kasım'da aracıyla seyreden gazeteci Ali Tarakçı, trafikte tartıştığı kişiler tarafından ayağından silahla vurulmuş, saldırganlar olaydan sonra kaçmıştı.

Gazeteci Ali Tarakçı\'yı Vuran 3 Saldırgan, Gözaltına Alındı

Son Dakika Güncel Gazeteci Ali Tarakçı'yı Vuran 3 Saldırgan, Gözaltına Alındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement