Gazeteci İsmail Sivri Hüzünle Anıldı - Son Dakika
Güncel

Gazeteci İsmail Sivri Hüzünle Anıldı

Gazeteci İsmail Sivri Hüzünle Anıldı

İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin unutulmaz Başkanı, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Kurucu Başkanı Gazeteci Yazar İsmail Sivri, ölümünün yedinci yılında anıtı başında anıldı.

02.08.2014 14:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Gazeteciler Cemiyeti'nin unutulmaz Başkanı, Türkiye Gazeteciler Federasyonu Kurucu Başkanı Gazeteci Yazar İsmail Sivri, ölümünün yedinci yılında anıtı başında anıldı. Alsancak Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ndeki anma törenine, Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel, Sivri'nin kızı Hikmet Gökmen, oğlu Talat Sivri, İzmir'i Sevenler Platformu ve İzmir İl Fakirlerine Yardım Derneği Başkanı Sancar Maruflu, cemiyet üyeleri ve sevenleri katıldı.

İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Atilla Sertel, İsmail Sivri'nin Türkiye'nin kültürüne has yaşayan bir sevgi adamı olduğunu, tam olarak bir gönül adamı olduğunu belirtirken "Tam yedi yıl olmuş, yaşayan için yıllar çok çabuk geçiyor daha dün gibi geliyor. Koca bir yedi yıl geçmiş aradan. İnsanlar İsmail Sivri'yi yaşamına örnek alırsa aradan geçen 7 değil 70 yıl da olsa gönüllerde yaşar" dedi.

"O HERKESİN BABASIYDI"

İsmail Sivri'nin kızı Hikmet Gökmen de yutkunarak güçlükle konuştu. Babasının bütün özelliklerinin yanı sıra bir de gerçek bir babalık yaptığını anlatan Hikmet Gökmen "Onun yokluğunu her an hissediyoruz. O herkesin babasıydı. Herkes tarafından çok sevilirdi. 7 yıl dile kolay. Onu çok özlüyoruz" diye konuştu.

Duygulu anların yaşandığı törende Gazeteci Erdal İzge de İsmail Sivri okuma evleri projesini yakın zamanda hayata geçirecekleri müjdesini verdi.

Gazeteci İsmail Sivri için Karşıyaka, Buca ve Alsancak'ta lokma döktürüldü. Tören anıta karanfil bırakılmasıyla sona erdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gazeteci İsmail Sivri Hüzünle Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement