Gazeteci İsmet Demirdöğen, Pir Sultan Abdal Cemevi ve Kültür Merkezi'nde Düzenlenen Törenle Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Gazeteci İsmet Demirdöğen, Pir Sultan Abdal Cemevi ve Kültür Merkezi'nde Düzenlenen Törenle Son Yolculuğuna Uğurlandı

Önceki dönem Çağdaş Gazeteciler Derneği Genel Başkanı, eski RTÜK üyesi; mesleğe ANKA Haber Ajansı’nda başlayan 63 yaşındaki gazeteci İsmet Demirdöğen, Ankara’da tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetti. İsmet Demirdöğen için, bugün Pir Sultan Abdal Cemevi ve Kültür Merkezi’nde tören düzenlendi. Demirdöğen, törenin ardından Ankara Gölbaşı Mezarlığı’nda toprağa verildi.

10.03.2023 14:36  Güncelleme: 14:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Önceki dönem Çağdaş Gazeteciler Derneği Genel Başkanı, eski RTÜK üyesi; mesleğe ANKA Haber Ajansı'nda başlayan 63 yaşındaki gazeteci İsmet Demirdöğen, Ankara'da tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetti. İsmet Demirdöğen için, bugün Pir Sultan Abdal Cemevi ve Kültür Merkezi'nde tören düzenlendi. Demirdöğen, törenin ardından Ankara Gölbaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Önceki dönem Çağdaş Gazeteciler Derneği Genel Başkanı, eski RTÜK üyesi gazeteci İsmet Demirdöğen, Ankara'da bir süredir tedavi gördüğü hastanede dün hayatını kaybetti.

Demirdöğen için bugün Pir Sultan Abdal Cemevi ve Kültür Merkezi'nde tören düzenlendi. Törene; Genel Başkanları, CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun eşi Selvi Kılıçdaroğlu, CHP Genel Başkan Yardımcıları Bülent Kuşoğlu ve Oğuz Kaan Salıcı, CHP Grup Başkanvekili Engin Altay, CHP Kadın Kolları Genel Başkanı Aylin Nazlıaka, eski ve mevcut çok sayıda CHP milletvekili ve HDP Milletvekilleri, RTÜK'ün CHP kontenjanından seçilen üyeleri İlhan Taşcı ve Okan Konuralp; meslek örgütlerinin temsilcileri, ailesi, yakınları ve çok sayıda gazeteci katıldı.

Demirdöğen, törenin ardından Gölbaşı Mezarlığı'nda toprağa verildi.

İSMET DEMİRDÖĞEN'İN ÖZGEÇMİŞİ

Tunceli'nin Hozat ilçesinde 1960 yılında doğan İsmet Demirdöğen, Gazi Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu'nu bitirdi. Gazeteciliğe ANKA Haber Ajansı'nda başladı. Çeşitli gazete, dergi ve televizyonlarda; muhabir, parlamento büro şefi, haber müdürü, haber koordinatörü ve Ankara Temsilcisi olarak görev yaptı. 1996-2003 yılları arasında Çağdaş Gazeteciler Derneği'nde Genel Başkanlık görevini yürüttü. 2013-2015 yılları arasında CHP TBMM Grubu'nun basın danışmanlığını yaptı. Daha sonra CHP kontenjanından RTÜK üyeliğine seçildi. Demirdöğen, bu görevini de 2015-2019 yılları arasında yürüttü.

Gazeteci İsmet Demirdöğen, Pir Sultan Abdal Cemevi ve Kültür Merkezi\'nde Düzenlenen Törenle Son Yolculuğuna Uğurlandı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Gazeteci İsmet Demirdöğen, Pir Sultan Abdal Cemevi ve Kültür Merkezi'nde Düzenlenen Törenle Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement