Gazeteci Mustafa Yolyapar Kabri Başında Anıldı - Son Dakika
Yaşam

Gazeteci Mustafa Yolyapar Kabri Başında Anıldı

Gazeteci Mustafa Yolyapar Kabri Başında Anıldı

Çorumlu gazeteci Mustafa Yolyapar vefatının 3. yıldönümünde kabri başında anıldı.

12.10.2017 17:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çorumlu gazeteci Mustafa Yolyapar vefatının 3. yıldönümünde kabri başında anıldı.

Ulu Mezarlık'ta düzenlenen anma programına Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Osman Bolluk, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Şevket Erzen, Çorum Haber Gazetesi Genel Müdürü ve ağabeyi Mehmet Yolyapar, CHP eski İl Başkanları Cengiz Atlas, Osman Samsunlu, Tüm Bel Sen Şube Başkanı Nevzat Veldet, meslektaşları ve Yolyapar'ın yakınları katıldı.

Çorum Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Erzen, Yolyapar'ın özellikle genç meslektaşlarına gazetecilik açısından örnek olmuş başarılı bir gazeteci olduğunu hatırlatarak "Kişiliğiyle örnek olmuş, gönüllerde iyi bir yer edinmiş Mustafa Yolyapar bizlerde derin izler bırakarak aramızdan ayrıldı. Ölümünden sonra hatırlanmak güzel bir duygu. Mesai arkadaşlığı yaptığımız dönemde beraber ekmek yedik su içtik. Nasıl iyi bir insan olduğunu hepimiz biliyoruz. Allah hepimize vefatından sonra anılmayı nasip etsin. Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun" dedi.

Basın dünyasında değerli bir arkadaşı olan Mustafa Yolyapar'ı özlemle andığını söyleyen Eğitimci-Yazar Muzaffer Gündoğar ise, 30 yılı aşkın tanışıklığı olan Yolyaparın mükemmel bir insan, beyefendi bir kişi olduğunu belirterek "Işıklar içinde yatsın. Mekanı cennet olsun" diye konuştu.

Gerek hayatta gerekse öldükten sonra en acı şeyin unutulmak olduğunu dile getiren Karakeçili Camii emekli İmam Hatibi Fikrettin Çıplak ise gençlerin hayal kurarak, yaşlıların ise anılarını hafızalarında tutarak yaşadığını, ölülerin ise iyilik ve güzellikle anılmaktan mutlu olduğunu açıkladı. Mustafa Yolyapar'ı anmak için toplandıklarını hatırlatan Çıplak, Allah'tan rahmet diledi.

Çorum Haber Gazetesi Genel Müdürü Mehmet Yolyapar ise kardeşi Mustafa Yolyapar'ın tek kelime ile iyi bir insan olduğunu belirterek sevgiyle, özlemle ve rahmetle andıklarını vurguladı.

Anma programında emekli din görevlisi Fikrettin Çıplak ile Hasan Kestek'in Kur'an-ı Kerim okuyarak, dua etti. Duanın ardından Çorum Haber Gazetesi eski Genel Yayın Yönetmeni Yolyapar'ın kabrine ailesi, meslektaşları ve sevenlerince karanfil bırakıldı. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Gazeteci Mustafa Yolyapar Kabri Başında Anıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hakkari'de heyelan sonrası düşme tehlikesi bulunan kayalar dağcılar tarafından düşürülüyor
    15:13 Hakkari'de heyelan sonrası düşme tehlikesi bulunan kayalar dağcılar tarafından düşürülüyor

    Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde meydana gelen heyelanların ardından kara yoluna düşme tehlikesi bulunan kayalar, 4 kişilik dağcı grubu tarafından düşürülüyor. Karayolları ekipleri tarafından başlatılan çalışmada, dağcılar yaklaşık 170 metre yüksekliğe tırmanarak kaya parçalarını indiriyor. Polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, yola düşen kaya parçaları da temizleniyor. Dağcılar, çalışmalarını güvenli bir şekilde sürdürdüklerini ve bir hafta sürecek olan çalışmanın sonunda tehlikeleri bertaraf etmeyi hedeflediklerini belirtiyor.

  • Erzurum'da Yaralı Kuşlar Tedavi Altına Alındı
    15:03 Erzurum'da Yaralı Kuşlar Tedavi Altına Alındı

    Erzurum'un Horasan ilçesinde, jandarma timi tarafından yaralı ve bitkin halde bulunan kerkenez ile ibibik kuşu tedavi edilmek üzere yetkililere teslim edildi. Kuşlar tedavinin ardından doğaya salınacak.

  • İnegöl'deki Sandalye Fabrikasında Yangın Kontrol Altına Alındı
    15:02 İnegöl'deki Sandalye Fabrikasında Yangın Kontrol Altına Alındı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde faaliyet gösteren sandalye fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yaklaşık 3 saatte söndürüldü. Yangın sonucunda can kaybı ve yaralanma olmazken, olayla ilgili tahkikat devam ediyor.

  • Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı
    14:59 Ergin Ataman'ın babası İbrahim Nuray Ataman son yolculuğuna uğurlandı

    A Milli Erkek Basketbol Takımı ve Panathinaikos'un başantrenörü Ergin Ataman'ın 89 yaşında vefat eden babası İbrahim Nuray Ataman, Zincirlikuyu Camisi'nde düzenlenen cenaze töreniyle toprağa verildi. Cenazeye birçok spor ve sanat camiasından isimler katıldı.

  • Tokat'ta depremzedelerin çadırı jandarma komandolar tarafından kuruldu
    14:59 Tokat'ta depremzedelerin çadırı jandarma komandolar tarafından kuruldu

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremin ardından evlerine giremeyen ve engelli üç çocuğu bulunan bir aileye jandarma komandoları tarafından çadır kuruldu. Jandarma personeli, aileye yiyecek yardımında bulundu. Aile, yardımlardan dolayı çok mutlu olduklarını belirtti.

  • Antalya Büyükşehir Belediyesi, Çocuk ve Uçurtma Şenliği'ne Konuk Ülke Çocuklarını Ağırladı
    14:59 Antalya Büyükşehir Belediyesi, Çocuk ve Uçurtma Şenliği'ne Konuk Ülke Çocuklarını Ağırladı

    Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Çocuk ve Uçurtma Şenliği'ne katılan konuk ülke çocukları, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Cansel Tuncer'i ziyaret etti. Genel Sekreter Tuncer, çocukların bayramını kutlayarak etkinlikler hakkında bilgi verdi.

  • Tokat Sulusaray'da meydana gelen depremde camiler ve binalarda hasar oluştu
    14:58 Tokat Sulusaray'da meydana gelen depremde camiler ve binalarda hasar oluştu

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5,6 büyüklüğündeki depremde Buğdaylı Mahallesi'ndeki Buğdaylı Camisi'nin minaresi, minberi ve mihrabında hasar meydana geldi. Aynı mahalledeki kerpiç yapılarda da hasarlar oluştu. Betonarme bir binada çatlak ve çökmeler meydana geldi. Mahalledeki bazı ahırlarda da hasar oluştu ve hayvanlar açık alanlara çıkarıldı.


Advertisement