Gazeteci Okay Gönensin Son Yolculuğuna Uğurlandı (Ek Görüntüyle Geniş Haber) - Son Dakika
Güncel

Gazeteci Okay Gönensin Son Yolculuğuna Uğurlandı (Ek Görüntüyle Geniş Haber)

Haber-Kamera: Mehmet İlkay ÖZER - İSTANBUL DHAGazeteci yazar Okay Gönensin İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.

14.07.2017 20:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber-Kamera: Mehmet İlkay ÖZER - İSTANBUL DHA

Gazeteci yazar Okay Gönensin İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı. Gönensin'in için  ikindi namazının ardından Zincirlikuyu Camii'nde cenaze namazı kılındı. Törene aile yakınları ile aralarında, Hasan Cemal, Altan Öymen, Hasan Arat, Orhan Bursalı, Ertuğrul Özkök, Sedat Ergin, Seraceddin Zıddıoğlu'nunda olduğu meslektaşları ile TBMM Başkanvekili, CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi katıldı.

"NEREDEYSE YARIM YÜZ YILLIK ARKADAŞIM"

Törende Gönensin'in oğlu Can ve kardeşi Turgay taziyeleri kabul etti. Gönensin'in ölüm haberini duyuran gazeteci Hasan Cemal de törene katıldı. Cemal, "Neredeyse yarım yüz yıllık arkadaşım. Bunun 40 yılı birlikte gazetecilik peşinde koşturduk. Birlikte gazete yaptık. Çok yakın arkadaştık.  Sadece gazetecilik değil, her şeyi paylaştık hayatta" diye konuştu.

"OKAY İYİ, ZEKİ BİR GAZETECİYDİ"

Gazeteci ve siyasetçi Altan Öymen ise, " Türkiye'de çok iyi yetişmiş ve görevini çok iyi yapan bir gazeteciydi. Çeşitli vesilelerle beraber çalıştık.Çok büyük bir kayıp" şeklinde konuşurken, Gazeteci Orhan Bursalı, "Okay iyi, zeki bir gazeteciydi. Cumhuriyet tarihine adı geçecek biriydi. Cumhuriyet Okay zamanında iyi bir gazetecilik yaptı.Cumhuriyet'in 160 bin tiraja çıktığı dönemlerin yazı işleri müdürüydü" şeklinde konuştu. Gönensin,  kılınan cenaze namazının ardından Nakkaştepe Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gazeteci Okay Gönensin Son Yolculuğuna Uğurlandı (Ek Görüntüyle Geniş Haber) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement