Gazeteci Ünal Türkeş Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Yerel

Gazeteci Ünal Türkeş Son Yolculuğuna Uğurlandı

Gazeteci Ünal Türkeş Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren İzmir Gazeteciler Cemiyeti üyesi, Hasan Tahsin Basın Hizmet Ödülü sahibi eğitimci-gazeteci yazar Ünal Türkeş (75), ailesi, çalışma arkadaşları, öğrencileri ve gazeteci dostları tarafından son...

28.12.2012 19:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçirdiği kalp krizi sonucu yaşamını yitiren İzmir Gazeteciler Cemiyeti üyesi, Hasan Tahsin Basın Hizmet Ödülü sahibi eğitimci-gazeteci yazar Ünal Türkeş (75), ailesi, çalışma arkadaşları, öğrencileri ve gazeteci dostları tarafından son yolculuğuna uğurlandı.

Güzelbahçe Atatürk Mahallesi Merkez Camii'ndeki cenaze törenine İzmir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkanı Atilla Sertel, Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Güzelbahçe eski Belediye Başkanı Ertan Avkıran, İGC yönetim kurulu üyeleri, gazeteci dostları, öğrencileri, eğitim camiasından çalışma arkadaşları ve çok sayıda seveni katıldı. Taziyeleri eşi Sahavet, oğlu Mustafa, kızları Şeniz ve Deniz Türkeş kabul etti.

Cenaze töreninde konuşan İzmir Gazeteciler Başkanı Atilla Sertel, Ünal Türkeş'in çok iyi bir gazeteci ve eğitimci olduğunu vurgulayarak, "Son nefesini verene kadar yazmayı ve çalışmayı sürdürdü. O bir Cumhuriyet aydınlıkçısıydı. Öğretmenlik yıllarında ve gazete yaşamında özellikle aydınlık çocuklar yetiştirmek için çok çabaladı. Güzelbahçe Belediyesi tarafından adına yapılan parkın açılışını göremedi ancak vasiyeti üzerine 23 Nisan Çocuk Bayramı'nda parkın açılışını hep birlikte gerçekleştireceğiz. Ruhu şad olsun, onu asla unutmayacağız" dedi.

Ünal Türkeş'in cenazesi Güzelbahçe Atatürk Mahallesi Merkez Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından Yaka Mahallesi Mezarlığı'na defnedildi.

(HK)

28.12.2012 18: 24: 41

TSI

NNNN - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazeteci Ünal Türkeş Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement