Gazeteci-yazar Ayşe Aral Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Gazeteci-yazar Ayşe Aral Son Yolculuğuna Uğurlandı

Geçtiğimiz gün evinde fenalaşarak hayatını kaybeden ünlü karikatürist Tekin Aral’ın kızı gazeteci-yazar Ayşe Aral, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

21.06.2017 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geçtiğimiz gün evinde fenalaşarak hayatını kaybeden ünlü karikatürist Tekin Aral'ın kızı gazeteci-yazar Ayşe Aral, kılınan cenaze namazının ardından gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Kronik kalp rahatsızlığı nedeniyle kalbinde kalp pili bulunan ve ünlü karikatürist Tekin Aral'ın kızı gazeteci-yazar Ayşe Aral, geçtiğimiz gün saat 20.30 sıralarında evinde dinlendiği esnada fenalaşarak 46 yaşında hayatını kaybetti. Genç yaşta ölümünün ardından okurları, sevenleri ve yakınları yasa boğuldu. Aral için bugün Zincirlikuyu Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, Aral'ın annesi İnci Aral, eksi eşi Savaş Korkmaz, kızı Begüm Korkmaz (22), Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, gazeteci-yazar Ertuğrul Özkök, ünlü oyuncu Gülse Birsel, ünlü sunucu Nazlı Çelik, okurları, yakınları ve arkadaşları katıldı. Cenaze namazı öncesi Aral'ın annesi, kızı ve eski eşi taziyeleri kabul etti. Okur ve sevenleri ise avluda deftere Aral ile ilgili anılarını yazdı, tabutu başında ise dua ederek gözyaşı döktü.

"Ben hala algılayabilmiş değilim"

Ayşe Aral'ın ortaokul ve liseden sınıf arkadaşı olduğunu ifade eden Gülse Birel, "Hatta bazı yıllarda da sıra arkadaşımdı. Yan yana oturduğum, sevdiğim biriydi. Beraber oturduğumuzda bazen bizi ayırırlardı. Tabi ki kendisini çok özleyeceğiz. Çocukluğundan beri bir rahatsızlığı vardı. Ne olursa olsun beklenmedik bir anda oldu. Ben hala algılamış değilim. Diyecek bir şey yok başımız sağ olsun" dedi.

İmam son yazısından paragraf ve şiir okudu

Ayşe Aral için öğle namazına müteakip Zincirlikuyu Camii'nde cenaze namazı kılındı. Namazı kıldıracak olan imam, namaz öncesi Ayşe Aral'ın son yazısından bir paragraf ve şiir okudu. Duygusal anların yaşandığı törende ardından Aral'ın cenaze namazı kılındı. Namazın ardından helallik alınarak dua edildi. Daha sonra Aral'ın tabutu, kızının da aralarında bulunduğu yakınları tarafından omuzlara alınarak cenaze aracına götürülmesinin ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda toprağa verildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gazeteci-yazar Ayşe Aral Son Yolculuğuna Uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement