Gazeteciler Cemiyeti'nden Vali Düzgün'e Ziyaret - Son Dakika
Güncel

Gazeteciler Cemiyeti'nden Vali Düzgün'e Ziyaret

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevine yeniden seçilen Metin Kösedağ ve yönetimi Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ü ziyaret etti.

24.05.2016 18:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı görevine yeniden seçilen Metin Kösedağ ve yönetimi Kayseri Valisi Orhan Düzgün'ü ziyaret etti.

Düzgün, burada yaptığı konuşmada, Gazeteciler Cemiyeti yönetimini tebrik ederek, birlikte Kayseri'nin gelişip kalkınması için iyi bir çalışma dönemi geçirilmesi temennisinde bulundu.

Vatandaşların sorunlarını dile getirmesinde basının taşıdığı öneme değinen Düzgün, kamuoyunun doğru bilgilendirilmesi noktasında basınla iş birliği içerisinde çalışmaya önem verdiğini söyledi.

İdareciler olarak basın mensuplarıyla yakın çalışma içerisinde olduklarının altını çizen Düzgün, "Kamu hizmetlerinin yerine getirilmesinde sizlerle beraber hareket ediyoruz. Duyurmak istediğimiz bazı kamu hizmetleri ya da vatandaşların bilgilendirilmesine yönelik gereken hususları sizler aracılığıyla duyuruyoruz. Vatandaşların bazı talepleriyle kamuoyunun beklentileri de zaman zaman basın yayın kuruluşları aracılığıyla bize geliyor. Biz de onları değerlendiriyoruz. Vatandaşlarımızın isteklerinin yerine getirilmesinde ve kamu hizmetlerinin en minumum şekilde vatandaşımıza sunulması konusunda sizler bizim en yakın çalışma arkadaşlarımızsınız." diye konuştu.

Kösedağ ise yönetim olarak üzerine düşen görevleri en iyi şekilde yapmaya çalışacaklarını ifade ederek, kamu yararına yapılacak işlerde Valilik ve diğer kamu kurumları ile iş birliği içerisinde olacaklarını kaydetti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gazeteciler Cemiyeti'nden Vali Düzgün'e Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement