Gazetede Yayınlanan Göğüs Estetiği Yarası, Katie Price'i Kızdırdı - Son Dakika
Magazin

Gazetede Yayınlanan Göğüs Estetiği Yarası, Katie Price'i Kızdırdı

İngiliz televizyon yıldızı Katie Price, geçirdiği yedi göğüs estetiği ameliyatından sonra göğsünde kitle olduğunu iddia eden ve fotoğraflarını yayınlayan gazeteye ateş püskürdü.

26.05.2016 13:42  Güncelleme: 15:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir zamanların ünlü modeli şimdilerde ise televizyon ekranlarında sıkça görünen Katie Price, LGBT ödül töreninde objektiflerin karşısına geçti. Price'ın geçirdiği kimi büyütme kimi küçültme yedi operasyon sonrasında göğüslerinin ortasında ameliyat izi açıkça görüntülendi. 38 yaşındaki televizyon yıldızı bu pozları Instagram hesabına taşıyarak göğüslerinde, geçirdiği ameliyatlar sonrasında herhangi bir kitle kalmadığında ısrar etti.

ÜNLÜ YILDIZ, POZLARINI YAYINLAYAN GAZETEYİ ELEŞTİRDİ

Ünlü yıldız, arabasında çektiğini idda ettiği fotoğrafla, Dailymail gazetesinin kitle olduğunu savunan fotoğrafını yanyana koyarak sosyal medya hesabından paylaştı. Fotoğrafın altına; "Bu fotoğraflar, basın yayın organlarının gösterdiği her fotoğrafın doğru olmadığının kanıtıdır. Dailymail adlı gazete, göğsümde bir kitlenin bulunduğunu iddia ettiği bir fotoğrafı seçip yayınlamış. Az önce arabanın içinde bir poz çektim, yok öyle bir kitle." ifadelerini satırlara döktü.


GAZETE, PRİCE'IN GÖĞSÜNDE KİTLE OLDUĞUNU İDDİA ETTİ

Dailymail gazetesi LGBT ödül törenine katılan Katie Price'ın siyah derin dekolteli elbiseli pozlarını yayınlamış, özellikle seçtiği bir pozda ünlü yıldızın göğüs estetiği ameliyatlarından sonra göğsünde yara izi ve bir kitle bulunduğunu iddia etmişti. Bunun üzerine Price, beyaz dekolte bluzunun göründüğü bir poz çekerek Instagram hesabında paylaştı. Gazetenin ifade ettiği gibi, göğsünde bir kitle olmadığını gösterdiği fotoğrafla gazetenin iddiasına yanıt verdi.


7'Sİ GÖĞÜS TOPLAM 11 ESTETİK OPERASYON YAPTIRMIŞ

Beş çocuk annesi 38 yaşındaki eski model, üçüncü sayfa güzeli olarak şöhret basamaklarını tırmanmıştı. İlk estetik operasyonunu 18 yaşında geçiren Price, geçen sene Kanal 5 televizyonunda yayınlanan bir belgeselde; "O zamanlar, göğüslerin iri olmadığı bir beden bana çekici gelmiyordu. Çevremdeki herkes bana estetik yaptırrmamamı söyledi ama kimseye kulak asmadım, çünkü o zamanlar öyle istiyordum." sözleriyle neden estetik tercihinde bulunduğunu açıklamıştı.

Gazetede Yayınlanan Göğüs Estetiği Yarası, Katie Price\'i Kızdırdı

Son Dakika Magazin Gazetede Yayınlanan Göğüs Estetiği Yarası, Katie Price'i Kızdırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Sendai: Görünen köy kılavuz istemez. Gösterme görmezler. reklam için yaptıysan duygu sömürüsü de yaptın demektir. Beyninden daha ağır makyaj malzemesi sürünmüşsün. Allah her canlıyı özenerek, ibret için, misyon ve vizyon vererek yaratmıştır. Aza noksanlı, engelli, özürlü, güzel, çirkin, uzun, kısa, zayıf, şişman .... Önemli olan can ve ruhumuzun yaşam bedenimizle uyumu, ona gereken önem, şükür, rıza... 3 0 Yanıtla

Advertisement