Gazi Hasan Durmuş'tan Hastane Yöneticilerine Teşekkür - Son Dakika
Yerel

Gazi Hasan Durmuş'tan Hastane Yöneticilerine Teşekkür

Gazi Hasan Durmuş\'tan Hastane Yöneticilerine Teşekkür

Adıyaman’ın Besni ilçesinde İstanbul Beşiktaş´ta 45 kişinin şehit olduğu bombalı saldırıda yaralanan Polis memuru Hasan Durmuş, Besni Devlet Hastanesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

13.03.2017 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'ın Besni ilçesinde İstanbul Beşiktaş'ta 45 kişinin şehit olduğu bombalı saldırıda yaralanan Polis memuru Hasan Durmuş, Besni Devlet Hastanesine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Gazi Hasan Durmuş, İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki tedavisinin ardından Besni'ye getirilerek Devlet Hastanesinde tedavi altına alınmıştı. Besni Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Adnan Yüksel'i ziyaret eden gazi Hasan Durmuş, hastanede kendisine gösterilen ilgi, alaka ve tedavisinden dolayı teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Besni Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Adnan Yüksel, "İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yapılan tedavisinin ardından memleketi Besni'ye getirilerek Besni Devlet Hastanemizin Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünde iki ay süreyle tedavi almış olan Gazimiz Polis Memuru Hasan Durmuş'un tedavisi sonrasında tama yakın iyileşme sağlandı. Şifa ile taburcu olan Gazimizin Başhekimliğimize ziyarette bulunarak bu süreçte tetkik ve tedavisinde gösterilen ilgi ve alakadan dolayı tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkürlerini sunmuştur. Bizde hastane yönetimi ve çalışanları olarak bu anlamlı ziyaretinden dolayı kendisine teşekkürlerimizi sunuyoruz" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazi Hasan Durmuş'tan Hastane Yöneticilerine Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement