Gaziantep Ak Partili Tayyar: Maskeli Siyasetçileri Tasfiye Edeceğiz - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Ak Partili Tayyar: Maskeli Siyasetçileri Tasfiye Edeceğiz

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, 2011 yılından bu yana maskeli siyasetçilerin bir kısmını tasfiye ettiklerini belirterek, "Allah'ın izniyle kalan kısmını da 2019'da tasfiye edeceğiz" dedi.

16.09.2017 20:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ak Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, 2011 yılından bu yana maskeli siyasetçilerin bir kısmını tasfiye ettiklerini belirterek, "Allah'ın izniyle kalan kısmını da 2019'da tasfiye edeceğiz" dedi. AK Parti İslahiye İlçesi'nin 6'ncı Olağan Kongresi, ilçedeki bir plazada yapıldı. Kongreye; AK Parti Gaziantep millekvekilleri Şamil Tayyar, Ahmez Üzer ve Abdulkadir Yüksel, İslahiye Belediye Başkanı Kemal Vural, Nurdağı Belediye Başkanı Mehmet Yıldırır, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Osman Toprak, Ak Parti İl Başkanı Eyup Özkeçeci, CHP İlçe Başkanı Mustafa Alıcı, MHP ilçe Başkanı Metin Şentürk ve partililer katıldı. Kongrede konuşan milletvekili Şamil Tayyar, 2011 yılından bu yana hizmet için mücadele ederken, aynı zamanda maskeli siyasetle de mücadele ettiğini söyledi. Alıcı,. "Maskeli siyasetçilerin bir kısmını tasfiye ettik. Allah'ın izniyle kalan kısmını da 2019'da tasfiye edeceğiz. Bundan sonra insanlar içi neyse, dışı da öyle olacak. Proje konuşacağız; içimiz, dışımız bir olacak. Hiç kimse bize sinsiliği, ilmi siyaset diye yutturmasın. Buna artık izin vermeyeceğiz. İslahiye'deki kardeşlerimi de büyük görev düşüyor" dedi.

Konuşmaların ardından tek liste halinde gidilen kongrede İbrahim Erdoğan yeniden AK Parti İslahiye İlçe Başkanlığı'na seçildi.

Gaziantep Ak Partili Tayyar: Maskeli Siyasetçileri Tasfiye Edeceğiz
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Ak Partili Tayyar: Maskeli Siyasetçileri Tasfiye Edeceğiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı
    22:23 Giresun'un Bulancak ilçesinde kuyumcunun soyulmasına ilişkin 3 şüpheli tutuklandı

    Bulancak ilçesindeki bir kuyumcunun dün gerçekleştirilen maskeli ve silahlı soygunla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli, çıkarıldıkları hakimlikçe tutuklandı. Şüpheliler, 'nitelikli yağma ve kişiyi hürriyetinden yoksun kılma' suçlarından yargılanacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.


Advertisement