Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Karşıyaka Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika
Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Karşıyaka Maçı Hazırlıkları Sürüyor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor\'da Karşıyaka Maçı Hazırlıkları Sürüyor

PTT 1. Lig’de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

14.10.2014 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

PTT 1. Lig'de mücadele eden Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanda oynayacağı Karşıyaka maçı hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor.

Sezona iddialı başlayan ancak bir türlü istenilen sonuçları alamayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor moral bulmak için Karşıyaka maçına mutlak puan için çıkacak. Kendi tesislerinde bu maçın hazırlıklarını sürdüren mavi-beyazlı ekip Karşıyaka maçına galibiyet parolası ile gidecek.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Nurullah Sağlam, lige çok iyi hazırlandıklarını ancak istedikleri sonuçlara bir türlü ulaşamadıklarını ifade ederek, "Maalesef belli sıkıntılar ve şansızlıklardan dolayı istediğimiz sonuçları alamadık. Ama bu hep böyle gidecek anlamına gelmez. Umut ediyorum bu hafta ile birlikte farklı bir başlangıç yaparız. Tabii bu süreçte hakem konusunda çok sıkıntılarımız oldu. İnşallah bu hatalarda olmaz ve biz de gerçek kimliğimizi bir an önce yakalarız" dedi.

Takımda uyum sorununun yaşandığını ancak bunu aşmak için çalıştıklarını belirten Sağlam, "Tabii bir sıkıntı olduğu kesin. Ama oyuncuların birlik ve beraberliği konusunda bir sıkıntımız yok. Bir aile gibiyiz ve böyle de devam ediyor. Bu hafta gerçekten taraftar gücü olan bir takımla oynayacağız. Şuana kadar oynadığımız iki deplasman maçında ciddi bir taraftar gücüyle karşılaşmadık. Ama bu hafta Türkiye'nin en büyük taraftar kitlesine sahip bir takımla oynayacağız. Taraftar onlar için bir güç olacağı kesin ama biz de bu maçtan mutlak puan çıkarmamız gerekiyor" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'da Karşıyaka Maçı Hazırlıkları Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement