Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Türkiye Finallerinde - Son Dakika
Yerel

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Türkiye Finallerinde

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Türkiye Finallerinde

Türkiye Futbol Federasyonu A2 Liginde sessiz sedasız şampiyon olan ve en yakın rakibine 13 puan fark atan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor A2 Takımı, Türkiye Yarı Final Maçını oynamak üzere Antalya’ya gitti.

10.04.2014 14:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Futbol Federasyonu A2 Liginde sessiz sedasız şampiyon olan ve en yakın rakibine 13 puan fark atan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor A2 Takımı, Türkiye Yarı Final Maçını oynamak üzere Antalya'ya gitti.

Kendi liginde en yakın rakibine 13 puan fark atarak şampiyonluk ipini göğüsleyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor A2 Takımı, Türkiye finallerine katılmayı hak kazandı. İlk maçını deplasmanda Cuma günü Antalyaspor ile oynayacak olan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, rövanş maçını kendi sahasında oynayacak.

Antalya'yı eledikleri takdirde final müsabakaları oynayacaklarını vurgulayan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Altyapı Teknik Sorumlusu İsmet Çetin, "Türkiye Futbol Federasyonu A2 Liginde bir uzun maraton geride kaldı. Bu maraton sonucunda aldığımız başarılı sonuçların ardından şampiyonluk ipini göğüsledik ve ligin ikinci takımı ile aramızda 13 puanlık bir fark oluştu. Bu anlamda tüm sporcularımı tebrik ediyorum. Şimdi sırada Türkiye Yarı Finalleri var. İlk maçımızı deplasmanda Antalyaspor ile oynuyoruz. Hedefimiz Antalyespor engelini kayıpsız geçerek Türkiye finallerine kalmak. Takımıma güveniyorum. Ligde olduğu gibi Gaziantep'e bir Türkiye Şampiyonluğu yaşatmak istiyoruz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Türkiye Finallerinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement