Gaziantep Büyükşehir'de Serdar Da Uzattı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Büyükşehir'de Serdar Da Uzattı

Bu sezon PTT 1. Ligde iddialı bir takım oluşturmak isteyen Gaziantep Büyükşehir Belediyespor futbol takımı, transferlere hız vermeye başladı.

30.06.2014 11:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sözleşmesi sona eren Serdar Deliktaş ile 1 yıllık yeni sözleşme imzalayan Mavi–beyazlı kulüp yönetimi, böylece iç transferde Ahmet Devret'ten sonra golcü futbolcusu Serdar Deliktaş ile de 1 yıl daha yola devam kararı aldı.

Daha önce kadrosuna Kasımpaşa'nın tecrübeli kalecisi İlker Avcıbay'ı katan Mavi-beyazlı takım, daha sonra kendi oyuncusu Ahmet Devret ile 3 yıllık sözleşme yenilemişti. Güneydoğu temsilcisi Adana Demirspor'un sol kanat oyuncusu Özgür Öçal'ı, Orduspor'dan orta saha/ön libero için Salih Sefercik, Erzincan Refahiyespor'dan kaleci Emir Korubeyi, Mersin İdman Yurdu'ndan orta sahada Ben Yahia'yı, İnter Bakü'den forvet hattına Vagif Javadov transfer etmişti.

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Tesisleri'nde gerçekleşen imza töreninde Kulüp Başkanı Abdülkadir Gözegir ile Futbol Şube Sorumlusu Çetin Katırcıoğlugil ve futbolcu Serdar Deliktaş katıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gaziantep Büyükşehir'de Serdar Da Uzattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement