Gaziantep - Devrilen Motosikletin Savrulan Sürücüsü Öldü - Son Dakika
Güncel

Gaziantep - Devrilen Motosikletin Savrulan Sürücüsü Öldü

Gaziantep - Devrilen Motosikletin Savrulan Sürücüsü Öldü

Devrilen motosikletin savrulan sürücüsü öldü GAZİANTEP'te ekmek dağıtım aracına çarpmamak için yaptığı manevra sonrası kontrolden çıkarak devrilen motosikletten savrulan sürücü 34 yaşındaki İdris Öztürk yaşamını yitirdi.

26.06.2015 15:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Devrilen motosikletin savrulan sürücüsü öldü

GAZİANTEP'te ekmek dağıtım aracına çarpmamak için yaptığı manevra sonrası kontrolden çıkarak devrilen motosikletten savrulan sürücü 34 yaşındaki İdris Öztürk yaşamını yitirdi.

Kaza, dün gece geç saatlerde Kurbanbaba Mahallesi'nde meydana geldi. Bir yakının evinden 27 R 6228 plakalı motosikletiyle evine dönen İdris Öztürk, sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen ekmek dağıtım aracına çarpmamak için manevra yapmak istedi. Bu sırada kontrolden çıkarak devrilen motosikletten yola savrulan İdris Öztürk ağır yaralandı. Öztürk, kazayı görenlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık görevlileri tarafından ambulansla hastaneye götürülürken, yolda yaşamını yitirdi. Ölümüyle yakınlarını yasa boğan evli ve 2 çocuk babası Öztürk'ün cesedi, otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürdürülüyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep - Devrilen Motosikletin Savrulan Sürücüsü Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement