Gaziantep'e 12 Dev Proje - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'e 12 Dev Proje

Gaziantep\'e 12 Dev Proje

AK Parti’nin Gaziantep için yapacağı 12 dev projenin tanıtımı gerçekleştirildi.

28.05.2015 13:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'nin Gaziantep için yapacağı 12 dev projenin tanıtımı gerçekleştirildi.

12 Dev Proje'nin tanıtımını yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, projeleri, "100 bin aileye ucuz konut, havalimanına yeni terminal ve otopark, bin 875 yataklı şehir hastanesi, Şirinevler Perilikaya Kavşağı'na 300 yataklı hastane, hızlı tren, şehir içi trafiğine kesin çözüm Gaziray, Akdeniz'e açılacak olan Amanos Tünelleri, 100 bin kişiye iş imkanı sunacak Yeni Organize Sanayi, 5 bin yeni derslik ile Eğitim Seferberliği, Düzbağ Barajı ile suyun ucuzlaması, Yeni Kapalı Spor Salonu ve 3 bin kişilik Kongre ve Kültür Merkezi" olarak sundu.

Projenin tanıtım programı öncesinde konuşan AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, 7 Haziran'da çok önemli bir seçime gideceklerini belirtti. Bu seçimleri Türkiye'nin geleceği, çocukların geleceği olarak gören Özkeçeci, "İslam dünyası için çok önemli bir seçim. Bu seçimlerde Haziran'a kadar boş durmayacağız, çalışacağız. İnşallah Rabb'im yüzümüzün akıyla bizleri çıkartacaktır. Buna inanıyorum. Şu anda teşkilat olarak, ilçe teşkilatları olarak sahadayız. Daha da çok gayret etmemiz gerekiyor. Yüzümüzün akıyla bu seçimlerden çıkacağımıza inanıyorum" şeklinde konuştu.

Tören havasında geçen tanıtım projesinde AK Partili Milletvekilleri ve Milletvekili adayları, Belediye Başkanları ve AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci sahneye çıkarak katılımcıları selamladı.

Proje tanıtımına AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Mehmet Erdoğan, Abdullah Nejat Koçer, Halil Mazıcıoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili adayları, AK Parti Gaziantep İl Başkanı Eyüp Özkeçeci, Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziantep'e 12 Dev Proje - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement