Gaziantep Gapshoes Fuarı'na Hazırlanıyor - Son Dakika
Yerel

Gaziantep Gapshoes Fuarı'na Hazırlanıyor

Gaziantep, 19-22 Ocak tarihleri arasında Ortadoğu Fuar Merkezi'nde açılacak olan Ayakkabı, Terlik Saraciye ve Yan Sanayileri Fuarı'na (GAPSHOES) hazırlanıyor.

15.01.2012 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep, 19-22 Ocak tarihleri arasında Ortadoğu Fuar Merkezi'nde açılacak olan Ayakkabı, Terlik Saraciye ve Yan Sanayileri Fuarı'na (GAPSHOES) hazırlanıyor.

Akort Fuarcılık tarafından düzenlenecek olan ve 3 gün sürecek olan fuar ile yaz sezonunun ayakkabı ve terlikleri sergilenecek.

Akort Fuarcılık Genel Müdürü Hülya Akkaya, yaptığı açıklamada, yaptıkları fuar organizasyonları ile bölge, Türkiye ve hedef ülkelerin sektörlerine yönelik hizmet etme misyonunu sürdürdüklerini belirtti.

Fuar için hazırlık çalışmalarının devam ettiğini ifade eden Akkaya, şöyle konuştu:

"Sektör fuara yoğun ilgi gösteriyor. İki yüzün üstünde firma fuar hazırlık çalışmalarını daha şimdiden tamamladı. GAPSHOES Fuarı'na, Türkiye toplam ayakkabı ve terlik üretiminde büyük pay sahibi ve merkez konumunda olan Gaziantepli ayakkabı ve terlik üreticilerinin yanı sıra İstanbul, Bursa, İzmir, Samsun, Kahramanmaraş, Konya, Denizli, Ankara, Hatay, Isparta, Adana ve Şanlıurfa'dan firmalar katılıyor.

Sadece profesyonel ziyaretçiye açık olacak, GAPSHOES Fuarı'nda bay-bayan-çocuk ve spor ayakkabı, bot, çizme modellerinin yanı sıra terlik, cüzdan, kemer, deri ürünleri, makine sanayi ile sektörel dernek, kuruluşlar ve yayın şirketlerine yer verilecek."

Akkaya, fuarda ayrıca, Ekonomi Bakanlığı tarafından 5 pilot ilden biri seçilen Gaziantep'te ayakkabı ve terlik sektöründe kümelenme konusunda organize edilecek konferansa firmaların yoğun ilgi göstermesinin beklendiğini ifade etti.

Akkaya, "Gaziantep Ayakkabı Sektörü İhracat Atağında konulu konferans Avrupa Birliği destekli ve Ekonomi Bakanlığı'nın uyguladığı KOBİ İşbirliği ve Kümelenme Projesi çerçevesinde Gaziantep ayakkabı ve terlik sektörüne destek verilecek" diye konuştu.

Yaz ve kış olmak üzere yılda iki kez gerçekleştirilen GAPSHOES Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Fuarları, Akort Fuarcılık tarafından Gaziantep Sanayi Odası'nın (GSO) işbirliği ve Gaziantep Ayakkabıcılar Odası'nın desteğiyle gerçekleştiriliyor.

- GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep Gapshoes Fuarı'na Hazırlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement