Gaziantep'te korkunç iddia! Çok sayıda ayağı kesik kedi bulundu - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te korkunç iddia! Çok sayıda ayağı kesik kedi bulundu

Cinci bir hocanın büyü bozmak için kedi ayağı istemesi üzerine Gaziantep'in Karkamış ilçesinde kedi avı başladı. 10'un üzerinde kedinin sağ arka ayağının kesildiği belirlenirken sayının çok daha yüksek olabileceğinden korkuluyor.

04.10.2022 16:56  Güncelleme: 17:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Karkamış'ta son birkaç gündür çok sayıda kedinin ayaklarının kesik, kan içinde görüldüğü şikayetleri üzerine harekete geçen hayvan dernekleri ilçeye gitti. Yapılan inceleme sonucu arka patileri kesilmiş iki kediye ulaştı. Bu kediler de Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından alınarak tedavi altına alındı.

BÜYÜ BOZMAK İÇİN Mİ KESİLİYOR?

Karkamış ilçesi sakinlerinden bazıları çok sayıda kedinin topallayarak kanlar içinde yürümeye çalıştığını gördüklerini belirtirken bu yurttaşlardan bazıları ise bir cinci hocanın büyü bozmak için kedi patisi istediğini, bazıları ise Suriyelilerin aynı amaçla kedileri sakat bıraktığını ileri sürdü. Sosyal medyadan da vahşete tepki yağdı. Vatandaşlar bu vahşeti yapanların yakalanarak cezalandırılmasını istedi.

Cinci hocanın büyü bozmak için kedi ayağı istemesi üzerine ilçede kedi avı başladı

VALİLİK AÇIKLAMA YAPTI

Olayla ilgili olarak Gaziantep Valiliği tarafından inceleme başlatılırken şu açıklama yapıldı: "İlimiz Karkamış ilçesinde 10'dan fazla sokak kedisinin arka ayaklarının kesildiği yönünde haberler yapılması üzerine ilçe emniyetimiz ve ilçe belediyemiz tarafından başlatılan araştırmalar derinlemesine çok yönlü olarak devam etmekte olup elde edilen sonuçlar kamuoyu ile paylaşılacaktır. Engelli olduğu tespit edilen iki kedinin bakımı ve tedavisi Karkamış Kaymakamlığı tarafından yapılmaktadır. Bahse konu olayla ilgili adli süreç başlatılmış olup gelişmeler yakinen takip edilmektedir."

Gaziantep\'te korkunç iddia! Çok sayıda ayağı kesik kedi bulundu

Son Dakika Güncel Gaziantep'te korkunç iddia! Çok sayıda ayağı kesik kedi bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Nafiye Temiz: Allah sizi helak etsin bir bu eksikti 74 0 Yanıtla
  • savaş kütükoğlu: Sayın devlet baba bukadar canlinin ayagini kesen insan olamaz bu canileri buldurup cezasıni vermenizi rica ediyorumm sayın süleyman soylu 67 0 Yanıtla
  • BatuhanCG: O canların hesabını vereceksiniz. Ağzı var dili yok o hayvancağızların yazıklar olsun. Helak ettiniz Dünyayı bizler gelip geçiyiz, misafiriz. Onlar bizden çok uzun zamandır bu dünyadalar. Yazıklar olsun size. 4 0 Yanıtla
  • Ayaz Özdemir: Allah belanızı versin hemi 4 0 Yanıtla
  • Tamer Şahin: Allah'ım ne olur o kesenleri kahrı perişan eyle 3 0 Yanıtla

Advertisement