Gaziantep iş dünyasından bayram mesajı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep iş dünyasından bayram mesajı

Gaziantep iş dünyasından bayram mesajı

Gaziantep'teki iş dünyası temsilcileri, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

28.07.2020 14:37  Güncelleme: 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'teki iş dünyası temsilcileri, Kurban Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Güneydoğu Anadolu İhracatçı Birlikleri (GAİB) Koordinatör Başkanı Ahmet Fikret Kileci, mesajında, Müslümanlar olarak bir Kurban Bayramına daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Toplumsal hayatta Kurban Bayramının önemli yeri olduğuna dikkati çeken Kileci, şunları kaydetti:

"Kurban Bayramı ile paylaşmanın, zenginlikleri bölüşmenin gerekliliğini bir kez daha hatırlıyoruz. İhtiyaç sahiplerine yardım eli uzatılan, akrabalık bağlarının güçlendiği bu eşsiz manevi atmosfere girerken temennimiz, içinde bulunduğumuz zor zamanları geride bırakmak ve gelecek bayramları sevdiklerimizle hep birlikte sağlık içinde geçirmektir."

GAİB Kuru Meyve ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mehmet Çıkmaz ise yardımlaşma ve dayanışma gibi duyguların yoğun olarak yaşandığı bayramların aynı zamanda toplum için önemli fırsatları sunduğunu aktardı.

Barış, kardeşlik ve dostluk duygularının güçlendirilmesi için bayramların önemli olduğuna değinen Çıkmaz, "Mübarek Kurban Bayramının bize sunduğu bu fırsatları iyi değerlendirmeliyiz. Bu nedenle bayramı anlamına uygun bir şekilde kutlamak önemlidir. Kovid-19 salgını dolayısıyla bu bayramda kalabalık bayramlaşma törenleri yapamayacağız." ifadelerini kullandı.

GAİB Hububat Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Başkanı Mahsum Altunkaya da Kurban Bayramının rahmeti ve bereketinin tüm dünyayı kaplaması dileğinde bulunarak, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bayramlar paylaşmaktır. Hem işte, hem de aşta bereketin sırrı paylaşmaktan geçiyor. Mutlulukların paylaşıldıkça arttığı, hüzünlerin de paylaşıldıkça azaldığı gerçeğinden yola çıkarak, bayramda sevgi, kardeşlik, yardımlaşma, dayanışma ve paylaşma duygularını en üst noktaya çıkarmanın gayreti içerisinde olmalıyız."

Güneydoğu Anadolu Halı İhracatçıları Birliği (GAHİB) Başkanı Ahmet Kaplan da Kurban Bayramının insanlarda kardeşlik, yardımlaşma ve dayanışma ruhunu güçlendirdiğini bildirdi.

Bayramların sosyal adaletin gerçekleşmesine de katkı sağladığına işaret eden Kaplan, mesajında şunları aktardı:

"Müslümanlar olarak Allah'ın müminlere rahmet, huzur ve sevinç vesilesi olarak bahşettiği eşsiz zamanlardan biri olan Kurban Bayramına kavuşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bayramlar, hayatı huzura dönüştüren, sevgi bağlarımızı güçlendiren, barış ve kardeşlik duygularını pekiştiren günlerdir."

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi (GOSB) Başkanı Cengiz Şimşek de bayramların gerek inanç gerekse toplumsal hayatta önemli yere sahip olduğunu dile getirdi.

Vatandaşların bayramını kutlayan Şimşek, "Bayramlar sevinç ve hüzünlerin paylaşıldığı, yardımlaşma ve dayanışma duygularının üst noktaya çıktığı, kırgınlıkların, küskünlüklerin son bulduğu, barışın, kardeşliğin ve huzurun hakim olduğu, yaşlıların, yoksulların, hastaların daha çok hatırlandığı özel günlerdir." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaziantep iş dünyasından bayram mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement