Gaziantep Kültür ve Sanatın Merkezi Olacak - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Kültür ve Sanatın Merkezi Olacak

Gaziantep Kültür ve Sanatın Merkezi Olacak

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İstanbul'da kültür ve sanat faaliyetleri konusunda önemli görüşmeler yaptı.

01.12.2015 18:16  Güncelleme: 18:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Başkan Şahin, önce kültür ve sanat yayıncılığında önemli bir konumda bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş Genel Müdürü Nevzat Kütük ile bir araya geldi.

Şahin, Kütük ile Kültür A.Ş'nin yayınlarını, İstanbul Kitapçısı ve Hediyem İstanbul projelerini konuştu.

Şahin, kültür sanat faaliyetleri konusunda önemli tecrübeleri olan, İstanbul Film Festivali'nin de düzenleyicisi İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı (İKSV) Genel Müdürü Görgün Taner'den festivaller hakkında bilgi aldı.

Ardından Başkan Şahin, önümüzdeki yıl düzenlenmesi planlanan Gaziantep Kitap Fuarı'na farklı bir boyut katabilmek amacıyla Türkiye'nin en büyük ve köklü kitap fuarını düzenleyen TÜYAP Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Bülent Ünal ve Genel Sekreteri Ferda Tuncer ile de buluştu.

Genel Sekreter Yardımcısı Dr. G. Serdar Tolay ile Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Hülya Yıldız'ın da katıldığı görüşmeler sonrasında Şahin "medeniyetler şehri Gaziantep'in kültür ve sanat alanında ulusal ve uluslararası etkinliklere ev sahipliği yapacak bir konumda olduğunu ve önümüzdeki yıllarda kültür ve sanatın merkezi olacağını" vurguladı.

Bu elektronik posta ve onunla iletilen bütün dosyalar sadece göndericisi tarafından alması amaçlanan yetkili gerçek ya da tüzel kişinin kullanımı içindir. Eğer söz konusu yetkili alıcı değilseniz bu elektronik postanın içeriğini açıklamanız, kopyalamanız, yönlendirmeniz ve kullanmanız hukuka aykırı ve yasaktır, eğer bu mesajı yanlışlıkla aldıysanız lütfen göndereni ile temasa geçiniz ve bu elektronik postayı siliniz.

GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ bu mesajın içerdiği bilgilerin doğruluğu veya eksiksiz olduğu konusunda herhangi bir garanti vermemektedir. Bu nedenle bu bilgilerin ne şekilde olursa olsun içeriğinden, iletilmesinden, alınmasından ve saklanmasından sorumlu değildir. Bu mesajdaki görüşler yalnızca gönderen kişiye aittir ve GAZİANTEP BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ nin görüşlerini yansıtmayabilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gaziantep Kültür ve Sanatın Merkezi Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement