Gaziantep MHP Teşkilatı Bahçeli'nin Çağrısına Uyacak - Son Dakika
Güncel

Gaziantep MHP Teşkilatı Bahçeli'nin Çağrısına Uyacak

Gaziantep MHP Teşkilatı Bahçeli\'nin Çağrısına Uyacak

Gaziantep MHP teşkilatı Bahçeli'nin çağrısına uyacakMHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, tüzük kurultayı için mahkemenin görevlendirdiği çağrı heyetine uymayacaklarını ve 10 Temmuz'da Ankara Arena Stadı'nda yapılacak olağanüstü kurultaya katılacaklarını söyledi.

16.06.2016 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep MHP teşkilatı Bahçeli'nin çağrısına uyacak

MHP Gaziantep İl Başkanı Muhittin Taşdoğan, tüzük kurultayı için mahkemenin görevlendirdiği çağrı heyetine uymayacaklarını ve 10 Temmuz'da Ankara Arena Stadı'nda yapılacak olağanüstü kurultaya katılacaklarını söyledi.

İl binasında toplantı düzenleyen Muhittin Taşdoğan, MHP'nin algı yönetimiyle yönlendirilmeye çalışıldığını ifade etti. Taşdoğan, mahkeme tarafından görevlendirilen çağrı heyetinin Tüzük Kurultayı adı altında, Genel Kurultay çağrısı yaptıklarını iddia etti.

Çağrı heyetinin yaptığı kurulun masraflarının başka kişiler tarafından karşılandığını öne süren Taşdoğan şöyle konuştu:

"47 yıllık tarihimizde çok oyun gördük çok oyun bozduk . Biz oyun bozmada ustayız, inşallah bunu da bozacağız. Ülkemizin MHP'ye en çok ihtiyaç duyduğu, ekonominin daraldığı, morallerin bozulduğu bu günlerde, kara bulutları dağıtacak yegane güç MHP'dir. Geleneğimizde olmayan şekliyle talep edilen kurultay süreci çok merkezli ve yandaş yargı marifetiyle toplanma kararı çıkınca sayın genel başkanımız seçimli olağanüstü kurultay toplama yetkisini kullanarak kurultay kararı almıştır. Kurultayımız 10 Temmuz 2016 Ankara Arena Stadyumu'ndadır. Tüm partililerimizi toyumuza davetlidir. Hal böyle iken; Ankara 12'nci Asliye Hukuk Mahkemesi'nin tüzük kurultayı için görevlendirdiği çağrı heyeti 19 Haziran 2016, Ramazan'ın 14'üncü günü tüzük Kurultayı adı altında çağrı yapmakta ve ülkücü milliyetçi hareketin kıymetli üst kurul delegelerine her gün mesajlar çekilmekte ve çağrıda bulunulmaktadır. Bu çağrılarda oteller tutulduğu, tek kişilik odalar ayarlandığı, konaklamaların lüks otellerde yapılacağı, araçlar hazırlandığı, uçak biletleri ayarlandığı bilgileri de tarafımıza gelmektedir. Bizde çağrı heyeti adı verilen şahıslara bir an önce cevaplamalarını beklediğimiz şu açık çağrıyı yapıyoruz. Otellere mahkum ettiğiniz partimizin her biri Türk milletinin aşılmaz kalesini temsil eden Ülkücü kadroları, bu programlara davet ederken bu organizasyonun finansmanın, daha açık ifadeyle parasının kaynağı nedir? Bu kaynaklar nereden akmaktadır. Çeşitli örtülü ödeneklerden mi sağlanmaktadır? Kaynağı belirsiz, şaibeli, haram kokan hiçbir yerde biz Gaziantep teşkilatları olarak olmayacağız. Masrafları tamamen helal, bayramdan sonraki ilk pazar 10 Temmuz 2016 da liderimiz Devlet Bahçeli'nin ve teşkilatlarımızın davetine uyarak tam kadro Ankara Arena Stadı'nda olacağız."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep MHP Teşkilatı Bahçeli'nin Çağrısına Uyacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement