Gaziantep, Şanlıurfa ve Kilis'te 19 Mayıs Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep, Şanlıurfa ve Kilis'te 19 Mayıs Kutlandı

Gaziantep, Şanlıurfa ve Kilis\'te 19 Mayıs Kutlandı

19 MAYIS Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Gaziantep, Şanlıurfa ve Kilis'te düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

19.05.2015 16:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

19 MAYIS Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Gaziantep, Şanlıurfa ve Kilis'te düzenlenen etkinliklerle kutlandı.

Gaziantep'te 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı, Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen törenle kutlandı. Törene; Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, 5'nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Celalettin Doğan, Şehitkamil Kaymakamı Ali Dursun, kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve öğrenciler katıldı. Saygı duruşunda bulunulan törende; Vali Yerlikaya, Atatürk Anıtı'na çelenk bıraktı. Kutlamalar, öğrencilerin çeşitli gösterileriyle sona erdi.

ŞANLIURFA'DA RENKLİ KUTLAMA

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Şanlıurfa'da ise düzenlenen renkli etkinliklerle kutlandı.

Şehitler Abidesi'nde protokolün anıta çelenk konulmasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti. Şanlıurfa Valisi İzzettin Küçük, 20'nci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral İhsan Başbozkurt ve İl Jandarma Komutanı Albay Selman Kömürcü'nün de yer aldığı kalabalık, öğrencilerle birlikte 300 metre yürüyerek Topçu Meydanı'ndaki törene katıldı. Tören sırasında bir binicilik kulübü tarafından getirilen ve kortej halinde yürütülen atlar asfalt zeminde ilerlemekte zorluk çekti. Kutlamalar, renkli görüntülerle sona erdi.

KİLİS'TE TEKVANDOLU GÖSTERİ

19 Mayıs, Kilis'te de yürüyüş ve sonrasında düzenlenen törenle kutlandı.

Valilik önünde başlayan yürüyüşe, Kilis Valisi Süleyman Tapsız, vali yardımcıları Hakan Ezgi ile Vedat Yılmaz, Kilis Belediye Başkan Yardımcısı Ali Eryılmaz, İl Müftüsü Mahmut Karatepe, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı, kurum müdürleri ve öğrenciler katıldı. Yürüyüşün sona erdiği Cumhuriyet Meydanı'nda tören düzenlendi. Saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşı okunduğu törende Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Remzi Arkaltı tarafından kısa bir konuşma yapıldı ve ardından Suriyeli gençlerin de aralarında bulunduğu öğrenciler tarafından tekvando gösterisi yapıldı.

Kutlamalar, 19 Mayıs kapsamında düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye girenlere madalya ve ödüllerinin verilmesiyle sona erdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep, Şanlıurfa ve Kilis'te 19 Mayıs Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement