Gaziantep Sobadan Zehirlendi, 8 Gün Sonra Öldü - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Sobadan Zehirlendi, 8 Gün Sonra Öldü

Gaziantep'te, çalıştığı iş yerindeki sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Mustafa Bulut (29), tedavi gördüğü hastanede 8 günlük yaşam savaşını kaybetti.

15.04.2019 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te, çalıştığı iş yerindeki sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Mustafa Bulut (29), tedavi gördüğü hastanede 8 günlük yaşam savaşını kaybetti.Olay, 7 Nisan günü Beylerbeyi Mahallesi'nde meydana geldi. Mustafa Bulut, hafta sonu arkadaşına ait iş yerinde çalışmak için oto lastik dükkanına gitti. Bulut, işlerini bitirdikten sonra sobayı yakarak uyudu. Gün içinde haber alamayan yakınları iş yerine geldiğinde Mustafa Bulut'u yerde hareketsiz yatarken buldu. İhbarla olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından özel bir hastaneye kaldırılan Mustafa Bulut, acil serviste yapılan ilk müdahalenin ardından yoğun bakım ünitesinde tedaviye alındı. Evli ve 2 çocuk babası Mustafa Bulut, bu sabah doktorların müdahalelerine rağmen yaşamını yitirdi. Bulut'un cenazesi, Adli Tıp Kurumu morgundaki otopsinin ardından toprağa verilmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Gaziantep Sobadan Zehirlendi, 8 Gün Sonra Öldü
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Sobadan Zehirlendi, 8 Gün Sonra Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Elbise dolabından hırsız çıktı
    20:34 Elbise dolabından hırsız çıktı

    Aydın'ın Nazilli ilçesinde hakkında 5 yıl hapis cezası bulunan bir şahıs, jandarmanın aramasında elbise dolabının içindeki gizli bölmeden çıktı. Aydın İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yapılan detaylı inceleme sonucunda elbise dolabının sağ ve sol bölmelerinin derinliklerinin farklı olduğu ve dolapta gizli bir bölme olduğu tespit edildi. Şahıs, gizli bölmede saklanırken yakalandı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor
    20:34 Kolombiya, Filistin'in BM'ye tam üye olmasını destekliyor

    Kolombiya Dışişleri Bakanı Luis Gilberto Murillo, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi'nde yaptığı konuşmada, Filistin'in BM'ye tam üye yapılması gerektiğini ve bu tanınmanın Filistin halkının haklarını garanti altına alacağını ve Orta Doğu'nun barış ve istikrarına katkı sağlayacağını belirtti. Kolombiya Cumhurbaşkanı Gustavo Petro da Filistin sorununun çözümü için uluslararası barış konferansı çağrısını yineledi.

  • Başkan Gürbüz: Elbistan'ı yeniden ayağa kaldıracağız
    20:34 Başkan Gürbüz: Elbistan'ı yeniden ayağa kaldıracağız

    Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, Elbistan'ı en kısa sürede depremden kaynaklanan problemler olsun, sosyal hayat olsun yeniden ayağa kaldıracağını söyledi.

  • İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.
    20:32 İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.

    İstanbul Gaziosmanpaşa'da toprak kayması! 14 ev etkilendi, 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi.


Advertisement