Gaziantep'te 2 Bin 350 Fidan Toprakla Buluştu - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te 2 Bin 350 Fidan Toprakla Buluştu

Gaziantep\'te 2 Bin 350 Fidan Toprakla Buluştu

Gaziantep'te, Dağçılık ve Doğa Sporları (GADAK) ile Orman İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Dülük Baba mesire alanına 2 bin 350 fidan dikildi.

23.02.2014 15:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te, Dağçılık ve Doğa Sporları (GADAK) ile Orman İşletme Müdürlüğü tarafından düzenlenen ağaçlandırma çalışmaları kapsamında Dülük Baba mesire alanına 2 bin 350 fidan dikildi.

GADAK ve Orman İşletme Müdürlüğü'nün düzenlediği ağaçlandırma kapsamında merkeze bağlı Dülük Baba mesire alanında tören düzenlendi. Törene Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Orman İşletme Müdürü Köksal Kaya ve GADAK üyeleri katıldı. GADAK Yönetim Kurulu üyesi Turhan Yılmaz, Gaziantep'te yeşile özlemin had safhada olduğunu belirterek, "Bu düşünceyle 'Yeşil Gaziantep Platformu' oluşturmaya karar verdik. Burada insanlara yeşil alanın önemi, nasıl korunması gerektiği ve ağaçlandırma çalışmalarını anlatacağız. Platformumuza şirketlerin, belediyelerin, derneklerin, kamu kurum ve kuruluşlar ile burada çalışan insanların katılmasını bekliyoruz" dedi.

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu da, yeşil alanın korunması ve yaygınlaştırılması için çalışma yaptıklarını kaydetti. Orman İşletme Müdürü Köksal Kaya da, "Müdürlük olarak yıllık ortalama bin 500 hektar ağaçlandırma yapıyoruz" diye konuştu.

Konuşmaların ardından çeşitli dernekler, kulüpler ile Gaziantep 5'inci Zırhlı Tugay Komutanlığı'nda gelen askerler, 50 dönümlü alanda 2 bin 350 fidanı toprağa dikip, can suyu verdi. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te 2 Bin 350 Fidan Toprakla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement