Gaziantep'te 250 Yetime Bayramlık Kıyafet - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te 250 Yetime Bayramlık Kıyafet

Ahmet SOYDOĞAN -GAZİANTEP-DHA) GAZİANTEP'te İnsani Hizmet ve Yardım Derneği (İHD) tarafından yetim 250 çocuğa Ramazan Bayramı dolayısıyla kıyafet yardımı yapıldı.

23.06.2017 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ahmet SOYDOĞAN -GAZİANTEP-DHA) GAZİANTEP'te İnsani Hizmet ve Yardım Derneği (İHD) tarafından yetim 250 çocuğa Ramazan Bayramı dolayısıyla kıyafet yardımı yapıldı.

İHD binasına ait bahçede dernek görevlileri tarafından açılan stantlarda, Ramazan Bayramı dolayısıyla Suriye'deki iç savaşta ailesini kaybeden çoğunlukla Suriyeli 250 yetim çocuğa kıyafet yardımı yapıldı. Kıyafet stantlara gelen yetim çocuklar, stantlardan istedikleri kıyafetleri seçti. İHD görevlisi Ali Kırımızı, bayram öncesi yetim çocuklara kıyafet yardımı yaptıklarını söyledi. Bu organizasyon ile savaşta ailesini kaybeden yetim çocukların bayram sevinçlerine ortak olduklarını belirten Kırmızı, "Derneğimiz ağırlıklı olarak Suriye'den gelen yaralılar evsizler ihtiyaç sahiplerine yardım etmekte. Aynı zamanda kamp dışında kalan Suriyeli yetim çocuklara da yardım ediyoruz. Bayramlar çocukların bayramı özellikle yetim çocukların bayramıdır. Bizde savaşta annesini babasını kaybetmiş yetim çocukları sevindirmek için 'Bir yetimde sizin giydirin' adlı bir kampanya düzenledik. Kampanya kapsamında hayırseverler, bağışta bulundular. Bizde yapılan bağışlarla 250 yetim çocuğumuza bayramlık kıyafetler alarak sevindirdik. Onların mutlu olmasına, anne ve babalarının yokluğunu hissettirmemeye çalıştık" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te 250 Yetime Bayramlık Kıyafet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement