Gaziantep'te 3 kişiyi öldüren firari 12 yıl sonra yakalandı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te 3 kişiyi öldüren firari 12 yıl sonra yakalandı

Gaziantep\'te 3 kişiyi öldüren firari 12 yıl sonra yakalandı

GAZİANTEP'te 12 yıl önce çıkan kavgada, Sürmeli Özdemir (37) ile eşi İslim Özdemir'i (33) pompalı tüfekle, otomobiliyle kaçmaya çalıştığı sırada da Cemal Yıldırım'ı (5) çarparak öldürdüğü iddiasıyla aranan Şahin Koçyiğit, Antalya'da çalıştığı inşaatta yakalandı.

07.12.2019 11:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GAZİANTEP'te 12 yıl önce çıkan kavgada, Sürmeli Özdemir (37) ile eşi İslim Özdemir'i (33) pompalı tüfekle, otomobiliyle kaçmaya çalıştığı sırada da Cemal Yıldırım'ı (5) çarparak öldürdüğü iddiasıyla aranan Şahin Koçyiğit, Antalya'da çalıştığı inşaatta yakalandı. Üzerinde sahte kimlik çıkan Koçyiğit tutuklanarak, cezaevine konuldu.

Sürmeli Özdemir, 2007 yılında Eyüp Sultan Mahallesi 102 Sokak'taki evinin birinci katını Ali Koçyiğit'e (35) kiraya verdi. 15 gün sonra da bilinmeyen bir nedenle evin boşaltılmasını istedi. Bu nedenle kiracı Ali Koçyiğit ile ev sahibi Sürmeli Özdemir arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ali Koçyiğit, kardeşleri Galip, Abdullah ve Şahin Koçyiğit'i arayarak yardım istedi. Tartışma silahlı ve bıçaklı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında açılan ateşle Sürmeli Özdemir, eşi İslim Özdemir ve Ali Koçyiğit yaşamlarını yitirdi. Şahin Koçyiğit, olay yerinden kaçarken kullandığı otomobiliyle Cemal Yıldırım'a çarptı. Yıldırım da olay yerinde hayatını kaybetti.  Şahin Koçyiğit ise kaçtı. Olay yerinde yapılan incelemede, av tüfeği, kurusıkıdan bozma bilye atar tabanca ile 7 boş kovan, 7 dolu mermi, 3 av tüfeği kartuşu, av tüfeği fişeği, 2 bıçak ve silah kılıfı buldu.

12 YIL SONRA ANTALYA'DA YAKALANDI

Kepez İlçe Emniyet Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri, 12 yıldır aranan Şahin Koçyiğit'in, bir inşaatta çalıştığını belirledi. Ekipler, dün inşaata baskın yaparak, Koçyiğit'i gözaltına aldı. Şahin Koçyiğit, işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, sulh ceza hakimliğince tutuklandı.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te 3 kişiyi öldüren firari 12 yıl sonra yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Valiliği: Gökgürültülü Sağanak Yağışa Karşı Dikkatli Olunmalı
    20:29 İstanbul Valiliği: Gökgürültülü Sağanak Yağışa Karşı Dikkatli Olunmalı

    İstanbul Valiliği, bu gece saatlerinden itibaren gök gürültülü sağanak yağış beklendiğini bildirerek, sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu. Meteorolojiye göre, İstanbul'da bu gece saatlerinden itibaren beklenen gök gürültülü sağanak yağışların yerel kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olması bekleniyor. Ani sel, su baskını, yıldırım gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

  • 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma
    20:28 'Konuş, sen nerelisin' diyen DEM Partili Salğucak'a soruşturma

    31 Mart yerel seçimlerinde oy vermek için Ömer Keçecigil Okuluna giden askeri ve polis personellerine 'Konuş, sen nerelisin?' diyen DEM Partili Süleyman Salğucak, seçim kanuna muhalefet suçundan dolayı Şırnak İl Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alındı. Şırnak Cumhuriyet Başsavcılığı, Salğucak hakkında 'Seçim kanununa muhalefet' ve 'Seçmenin oy kullanmasını engelleme' iddialarıyla ilgili soruşturma açtı.


Advertisement