Gaziantep'te 30 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Gaziantep'te 30 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Gaziantep\'te 30 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi

Gaziantep’te polisin düzenlediği operasyonlarda yaklaşık 30 kilogram uyuşturucu madde ve çok sayıda silah ele geçirilirken, 6 kişi gözaltına alındı.

07.10.2017 21:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te polisin düzenlediği operasyonlarda yaklaşık 30 kilogram uyuşturucu madde ve çok sayıda silah ele geçirilirken, 6 kişi gözaltına alındı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde imal ve ticareti yapan şahıslara yönelik operasyon düzenledi. 8 farklı adrese eş zamanlı yapılan şafak operasyonunda 65 fişek esrar, 26.5 gram esrar, 3.5 gram metamfetamin, 3 adet ruhsatsız av tüfeği, 5 adet kesici-delici pala ve uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen bin 845 lira ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı.

Aynı gün içerisinde Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince istihbari bilgiler doğrultusunda kuzey gişelerinde durdurulan araçta narkotik dedektör köpeği Bady ile yapılan aramada ise 582 gram metamfetamin ele geçirildi. Olayla ilgili K.G, Z.G. ve S.A. isimli şahıslar uyuşturucu madde ticareti yapmaktan gözaltına alındı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Gaziantep'te 30 Kilo Uyuşturucu Ele Geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement