Gaziantep'te Ayla Filminin Galası Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Ayla Filminin Galası Yapıldı

Gaziantep'te Ayla filminin galası yapıldı'Ayla' filmiyle hikayesi beyaz perdeye aktarılan Koreli Eunja Kim, filmin galasının yapılacağı Gaziantep'te hasta olan babası Kore Gazisi Astsubay Süleyman Dilbirliği'nin iyileşeceğini düşüneceğini söyledi.

21.11.2017 20:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te Ayla filminin galası yapıldı

'Ayla' filmiyle hikayesi beyaz perdeye aktarılan Koreli Eunja Kim, filmin galasının yapılacağı Gaziantep'te hasta olan babası Kore Gazisi Astsubay Süleyman Dilbirliği'nin iyileşeceğini düşüneceğini söyledi.

1950'de başlayan Kore Savaşı'na katılan Türk tugayındaki Astsubay Süleyman Dilbirliği'nin, anne ve babası öldürülmüş Koreli bir kız çocuğuna, savaş süresince kendi çocuğu gibi bakmasının anlatıldığı Ayla filminin esinlenildiği Koreli Eunja Kim, filmin galası için Gaziantep'e geldi. Burada filmle ilgili konuşan Kim, savaşların bitmesini ve çocukların anne-babasız kalmamasını istediğini söyledi. Filmi izlediğinde duygulandığını söyleyen Kim şunları dedi: "Küçüklüğümün hikayesi böyle bir filme konu oldu. Bu film çok fazla kişi tarafından izlendi ve daha fazla kişi tarafından izleneceğini düşünüyorum. Filmi izlerken, geçmişte yaşanan savaşı, geçmişteki acıları orada anne-babasız kalan çocukları tekrar hatırladım. Şimdi o çocuklar neredeler neler yapıyorlar hepsini düşündüm. Umarın dünyada bir daha savaşlar olmaz ve bizim gibi annesiz babasız çocuklar kalmaz. Filmi izleyenler filmi izleyip çok duygulandıklarını çok üzücü bir hikaye olduğunu söylüyorlar. Bu filmi izleyen herkesin çok mutlu bir hayat yaşamasını diliyorum." Geçirdiği rahatsızlık sonucu hastanede tedaviye alınan ve 'babam' dediği Kore Gazisi Astsubay Süleyman Dilbirliği'nin iyileşmesini umduğunu dile getiren Kim, 'Benim babamın yaşı çok büyük bu nedenle rahatsızlandı. Umarım iyileşecektir" dedi.Filmde küçük 'Ayla' karakterini canlandıran Kim Seol ise, film çekimlerinden zevk aldığını ve zorlanmadığını söyledi. Seol, "Bu büyük annemin hikayesi. Şimdi filmi izlerken dedemin hastanede olmasından dolayı daha çok üzüldüğünü düşünüyorum" dedi.

Gaziantep\'te Ayla Filminin Galası Yapıldı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Ayla Filminin Galası Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement