Gaziantep'te Basın Mensuplarına Eğitim - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Basın Mensuplarına Eğitim

Gaziantep'te basın mensuplarına eğitimGAZİANTEP Gazeteciler Cemiyeti (GGC) ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) işbirliği ile kentteki basın mensuplarına yönelik düzenlenen 'Grafik tasarım-sayfa düzeni, haber yazım tekniği ile kamera ve fotoğraf çekimi teknikeri' eğitimleri başladı.

22.05.2017 14:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te basın mensuplarına eğitim

GAZİANTEP Gazeteciler Cemiyeti (GGC) ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi (UKÜ) işbirliği ile kentteki basın mensuplarına yönelik düzenlenen 'Grafik tasarım-sayfa düzeni, haber yazım tekniği ile kamera ve fotoğraf çekimi teknikeri' eğitimleri başladı.

Cemiyette başlayan eğitimlere GGC Başkanı İbrahim Ay, Yönet Kurulu Üyeleri, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Gaziantep Temsilcisi Hüseyin Akkaya, akademisyenler ve gazeteciler katıldı. İlk verilen grafik tasarım ve sayfa düzeni eğitimi öncesinde konuşan İbrahim Ay, cemiyet olarak kentteki basın mensuplarının kendisini geliştirmesine katkı sağlamasına destek verdiklerini söyledi. Ay, "Cemiyet olarak daha öncede Arapça ve İngilizce eğitimlerimiz olmuştu. Üyelerimizin gelişen teknolojiye daha rahat ayak uydurması için desteklerimiz devam ediyor. 3 sürecek eğitimlerde Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'nde görevli akademisyenler tarafından değerli üyelerimize çeşitli konularda bilgiler verilecek" dedi.

Hüseyin Akkaya ise, işbirliği ile çalışmaların devam edeceğini ifade ederek, "Cemiyetimiz ile daha öncede çeşitli çalışmalarımız olmuştu. Daha önceki ziyaretlerimizde üniversitemizi tercih edecek cemiyet üyesi arkadaşlarımızın yakınlarına yüzde 50'ye kadar indirim sağlayacağımızı ifade etmiştik. Eğitimleri başarılı geçmesini temenni ediyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından akademisyenler tarafından yerel gazetelerin tasarım bölümünde çalışanlara 'Grafik tasarım-sayfa düzeni' konulu eğitim verildi. 3 gün sürecek eğitimin ardından katılımcılara sertifika verilecek.

Gaziantep\'te Basın Mensuplarına Eğitim
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Basın Mensuplarına Eğitim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement