Gaziantep'te Belediyenin Asfaltlama Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Belediyenin Asfaltlama Çalışmaları

Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte yeni asfalt çalışmalarına başlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, merkez ilçe Şehitkamil'de son 3 yıl içinde 143 kilometre sıcak asfalt yaptı.

25.04.2017 11:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bahar mevsiminin gelmesiyle birlikte yeni asfalt çalışmalarına başlayan Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, merkez ilçe Şehitkamil'de son 3 yıl içinde 143 kilometre sıcak asfalt yaptı.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, sosyal belediyeciliğin gerekliliğini yerine getiren belediye alt yapı ve üst yapı çalışmalarını aksatmadan sürdürüyor.

Taşra ilçeleri ve köylerin yanı sıra yeni kurulan yerleşim birimlerinin yeni yol ve asfalt çalışmalarını da gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, merkez ilçelerin de asfaltlarını aksatmıyor.

Büyükşehir belediyesi bu doğrultuda Şehitkamil bölgesinde yeni Mahalle olan Çamlıtepe, Gaziler, Beykent, Humanız, Sacır, Osmangazi, 15 Temmuz, Göktürk, Sancaktepe, Yukarı Beylerbeyi, Alpaslan, Fıstıklı Mahallerinin yanı sıra eskiyen ve yıpranan caddde ile sokaklarda yeni asfalt çalışmaları yaptı.

Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri ekiplerinin çalışmalarında, son 3 yıl içerisinde Şehitkamil bölgesinde 143 kilometre yolda 384 bin 834 ton sıcak asfalt kullanırken, 198 bin 262 ton da sıcak asfalt yaması yapıldı.

Fen İşleri ekipleri, 153 kilometre sathi kaplama asfaltı yaparken, toplamda 296 kilo metre yol asfaltını gerçekleştirdi.

Yine ekipler, Şehitkamil bölgesinde 52 kilometre imarlı yol yapıp asfaltını gerçekleştirirken, 73 kilometrede ise imarlı yol çalışması devam ediyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Belediyenin Asfaltlama Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement