Son Dakika | Gaziantep'te camilerde hırsızlık yapan şüpheli önce kameralara sonra polise yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Son Dakika | Gaziantep'te camilerde hırsızlık yapan şüpheli önce kameralara sonra polise yakalandı

Bir son dakika haberine göre Gaziantep'te camilerde hırsızlık yapan şüpheli önce kameralara sonra polise yakalandı Gaziantep'te 3 camiden hırsızlık yapan ve mala zarar verme suçu işleyen şüpheli şahıs, yapılan operasyon sonucu yakalandı.

21.04.2022 22:41  Güncelleme: 03:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te camilerde hırsızlık yapan şüpheli önce kameralara sonra polise yakalandı

GAZİANTEP - Gaziantep'te 3 camiden hırsızlık yapan ve mala zarar verme suçu işleyen şüpheli şahıs, yapılan operasyon sonucu yakalandı. Hırsızlık anları güvenlik kameralarına da yansıyan şüpheli şahıs, adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Cami'lerden meydana gelen hırsızlık olaylarının aydınlatılması için Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde operasyon yaptı. Yapılan çalışmalar neticesinde farklı tarihlerde kentte meydana gelen 3 mabetten hırsızlık ve 1 mala zarar verme olayı olmak üzere 4 ayrı olayı gerçekleştirdiği belirlenen E.D. isimli şüpheli yakalandı.

Yakalanan şüpheli, sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Son Dakika | Gaziantep\'te camilerde hırsızlık yapan şüpheli önce kameralara sonra polise yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Son Dakika | Gaziantep'te camilerde hırsızlık yapan şüpheli önce kameralara sonra polise yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement