Gaziantep'te Gaziler Haftası Kutlandı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Gaziler Haftası Kutlandı

Gaziantep\'te Gaziler Haftası Kutlandı

Gaziantep'te, 19 Eylül Gaziler Haftası etkinlikleri Demokrasi Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ile başladı.

19.09.2015 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te, 19 Eylül Gaziler Haftası etkinlikleri Demokrasi Meydanı'ndaki Atatürk Anıtı'na çelenk konulması ile başladı.

Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen törene Gaziantep Vali Yardımcısı Mehmet Tevfik Emre, 5'inci Zırhlı Tugay Komutanı Tuğgeneral Murat Soysal, Emniyet Müdürü Erhan Gülveren, Büyükşehir Belediye Başkan Yardımcısı Osman Toprak, Gaziler Vakfı Şube Başkanı Mehmet Yeter ile gaziler katıldı. Anıta çelenk konulan ve İstiklal Marşı okunan törende konuşan Gaziler Vakfı Gaziantep Şube Başkanı Mehmet Yeter, gazilik unvanının milli değerlerin üzerinde tutulduğunu belirterek, "Şehitlik ve gazilik vatan sevgisini milli ve manevi değerleri her şeyden üstün tutan Türk milleti için ulaşılabilecek en yüce makamlardır" dedi.

Bu arada tören sırasında baygınlık geçiren bir kız çocuğuna alanda hazır bekletilen ambulansta bulunan sağlık görevlileri müdahale etti. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Gaziler Haftası Kutlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement