Gaziantep'te komşuların park kavgası kanlı bitti: 3 ölü, 5 yaralı - Son Dakika
3.Sayfa

Gaziantep'te komşuların park kavgası kanlı bitti: 3 ölü, 5 yaralı

Gaziantep'in Şahinbey ilçesinde park kavgası yüzünden çıkan silahlı kavgada 3 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

09.09.2019 22:07  Güncelleme: 23:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te komşu aileler arasında araç park yeri nedeniyle çıkan ve av tüfeklerinin kullanıldığı kavgada 3 kişi öldü, 5 kişi yaralandı. Çevrede panik ve endişe yaratan çatışmanın ardından polis, yeni bir olay yaşanmaması için hem mahallede hem de yaralıların tedavi gördüğü hastanelerde önlem aldı.

BİRBİRİNE ATEŞ AÇTILAR

Olay akşam saatlerinde 75'inci Yıl Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre komşu iki aile arasında dün araç park yeri nedeni ile tartışma yaşandı. Aileler arasında bugün de aynı nedenle başlayan tartışma tarafların yakınlarının da dahil olması ile büyüyerek av tüfeklerinin kullanıldığı silahlı kavgaya dönüştü. Her iki tarafın bir birine av tüfekleri ile ateş açması ile çatışma yaşandı. Mahallelinin korku ve endişe yaşadığı, dakikalarca süren çatışmanın ardından ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Gaziantep'te komşuların park kavgası kanlı bitti: 3 ölü, 5 yaralı

HAYATİ TEHLİKELERİ DEVAM EDİYOR

Olay yerine gelen polis ekipleri, çevre güvenliğini sağlarken; sağlık ekipleri ise çatışmada yaralanan Cengiz Demir, Ayvaz Demir, Mehmet Korkmaz, Leyla Korkmaz, Metin Korkmaz, Faik Korkmaz, Hüseyin Yıldız ve Adem Yıldız'a ilk müdahaleyi yaptı. Ardından yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan Faik Korkmaz, Hüseyin Yıldız ve Adem Yıldız doktorların tüm çabasına karşın yaşamını yitirdi. Tedavisi devam eden 5 kişinin ise hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Polis ekipleri yeni bir olay yaşanmaması için hem mahallede hem de yaralıların tedavi gördüğü hastanelerin çevresinde güvenlik önlemi aldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Gaziantep'te komşuların park kavgası kanlı bitti: 3 ölü, 5 yaralı
Gaziantep'te komşuların park kavgası kanlı bitti: 3 ölü, 5 yaralı
Gaziantep\'te komşuların park kavgası kanlı bitti: 3 ölü, 5 yaralı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Gaziantep'te komşuların park kavgası kanlı bitti: 3 ölü, 5 yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (61)

  • tancuu: buram buram cahillik kokuyor canım ülkem 45 3 Yanıtla .. : Her ülkede cahil insan var, cahilliği ülkemize yükleyemezsin.İşiniz bu zaten nerede hur çıksa ülkemizi suçlu tutarsınız. 3 2
  • Oğuz: Artık aracınızı mezarınızın başına park ederler ahirette binersiniz. 36 1 Yanıtla
  • ferit: cahil toplumların kaderi hep aynıdır.kavga üzüntü göz yaşı,beraber yaşamayı bilmeyen sürüler.park yüzünden 3 ölü siz zaten yaşamayın. 25 2 Yanıtla TR: Cahil olan toplum degil toplumun icine karismis cahil insanlardir. Allah kimsenin basina böyle bir olay vermesin. 5 2
  • Oğuz : Araç sürücüleri mezara park etmişler arabalarını... 21 1 Yanıtla
  • Falcao: Bu memlekette hayatta kalmak cok zor 12 0 Yanıtla
  • Glstn: Noldu artik,, ettiniz mi parkinizi.. Allah'im hepimize sakinlik ver Ya Rabbiii 11 0 Yanıtla
  • Mahoni: Bu ulkeyi 17 yildir yoneten iktidar utansin 4 7 Yanıtla Nokta: Sen nasil bir kafa yapisina sahipsin kendine bir sordun mu ? 3 0
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Afyonkarahisar'da silahlı tehdit suçundan aranan şahıs yakalandı
    12:28 Afyonkarahisar'da silahlı tehdit suçundan aranan şahıs yakalandı

    Afyonkarahisar'da birden fazla kişi ile silahlı tehdit suçundan 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası ile aranan S.Ç., polis tarafından yakalandı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyon sonucunda şahıs gözaltına alındı ve tutuklanarak cezaevine gönderildi.

  • Tekirdağ Çorlu'da Sürücü Rahatsızlanarak Kaza Geçirdi
    12:19 Tekirdağ Çorlu'da Sürücü Rahatsızlanarak Kaza Geçirdi

    Tekirdağ Çorlu'da direksiyon başında rahatsızlanan sürücü, trafik kazası geçirdi. Hastaneye kaldırılan kadının sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Kaza, Alipaşa Mahallesi İsmetpaşa Bulvarı üzerinde meydana geldi. Ali Kayan kavşağı istikametinden Çetin Emeç Bulvarı istikametine seyreden Fatme Yıldız (60) idaresindeki TX 1357 TM plakalı (Bulgaristan) otomobil, sürücüsünün rahatsızlanarak direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu park halindeki bir otomobile çarptı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri sürücü Fatme Yıldız'a ilk müdahaleyi yaptı. Ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alınan kadının hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi. Kazayla ilgili polis tarafından inceleme başlatıldı.

  • Kayseri'de akrep yiyen kişi otobüste fenalaşarak hayatını kaybetti
    12:09 Kayseri'de akrep yiyen kişi otobüste fenalaşarak hayatını kaybetti

    Kayseri'nin Kocasinan ilçesinde yaşayan Bilal Yiğit, girdiği bunalım sonucu 2 adet akrep yedikten sonra yolcu otobüsünde fenalaştı. Samsun'da hastaneye kaldırılan Yiğit, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Salihli'de Yunus ekipleri ayakkabı hırsızını yakaladı
    12:08 Salihli'de Yunus ekipleri ayakkabı hırsızını yakaladı

    Manisa'nın Salihli ilçesinde devriye gezen yunus ekipleri, şüphelendikleri bir kişiyi durdurup arama yaptı. Yapılan aramada şüphelinin çaldığı ayakkabılar bulundu. Ayakkabılar sahibine teslim edilirken, şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

  • Fatsa'da cep telefonunun bataryası şarj sırasında patladı
    12:03 Fatsa'da cep telefonunun bataryası şarj sırasında patladı

    Ordu'nun Fatsa ilçesinde bir telefon tamir dükkânında, tamire götürülen cep telefonunun bataryası şarj sırasında patladı. İşletme sahibi hızlı bir şekilde yangına müdahale ederek söndürdü.

  • Gölcük'te Sanayi Sitesinde Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı
    12:02 Gölcük'te Sanayi Sitesinde Çıkan Yangın Kontrol Altına Alındı

    Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde bulunan bir işyerinde çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale etti. İki işyeri daha etkilendi ancak yangın büyümeden kontrol altına alındı. Polis, yangınla ilgili inceleme başlattı.


Advertisement