Gaziantep'te kurtarma rezaleti! Yaralı sürücü canından oluyordu - Son Dakika
3. Sayfa

Gaziantep'te kurtarma rezaleti! Yaralı sürücü canından oluyordu

Gaziantep'te devrilen bir otomobilde sıkışan sürücüyü kurtarma çabalarında rezalet görüntüler ortaya çıktı. Yaralı sürücüyü araçtan çıkarmak isteyen vatandaşlar az daha sürücüyü canından ediyordu.

03.10.2022 09:48  Güncelleme: 09:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep-Nizip otobanında edinilen bilgilere göre direksiyon hakimiyetini kaybeden ve içinde 2 kişinin bulunduğu otomobil şarampole yuvarlandı. Kazayı gören vatandaşlar araçta sıkışan sürücüyü kurtarmak için seferber oldu.

DÜZELTMEK İSTERKEN KORKUTTULAR

Ekipleri beklemek yerine yan yatmış araçta sıkışan sürücüyü kurtarmak isteyen vatandaşlar, ilkel ve bilinçsizce uygulanan yöntemle aracı düzeltmeye çalıştı. Hep birlikte iterek aracı düzeltirken, kurtarma çalışmasındaki ortaya çıkan görüntüler ise izleyenlerin tüylerini diken diken etti. O anlar saniye saniye cep telefonuna yansırken, kurtarma çalışmaları adeta sürücü için eziyete dönüştü.

SAĞLIK DURUMU AĞIR

Kaza anını adeta ikinci kez yaşayan sürücü, yaralı bir şekilde araçtan çıkarıldı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılan yaralı sürücünün sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Gaziantep\'te kurtarma rezaleti! Yaralı sürücü canından oluyordu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3. Sayfa Gaziantep'te kurtarma rezaleti! Yaralı sürücü canından oluyordu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • BatuhanCG: Böyle de bi cahil insanımız var. İflah olmaz! Adamcağız başını mı ne vurdu. Yazık araç içerisinde adam perişan halde birde adamı sarsıyorlar. Şu görüntüler 3. Dünya ülkesi olduğumuzun net göstergesidir. Birde AB üyeliğinden bahsediyorlar! Biz kim AB üyeliği kim. 23 4 Yanıtla

Advertisement