Gaziantep'te Öğretmenlerden 'Müdürlük Ataması' Eylemi - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'te Öğretmenlerden 'Müdürlük Ataması' Eylemi

Gaziantep\'te Öğretmenlerden \'Müdürlük Ataması\' Eylemi

Gaziantep'te, Türk Eğitim-Sen'e bağlı 20 kişilik öğretmen grubu, okullara müdür atamak için yapılan sözlü sınavlarda haksızlık yapıldığını iddia etti.

11.09.2013 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te, Türk Eğitim- Sen'e bağlı 20 kişilik öğretmen grubu, Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından okullara müdür atamak için yapılan sözlü sınavlarda haksızlık yapıldığını iddia ederek protesto gösterisi yaptı.

Türk Eğitim- Sen'e bağlı 20 kişilik öğretmen grubu, öğle saatlerinde Atatürk Bulvarı'nda bulunan Yeşilsu Parkı'nda toplandı. Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yapılan müdürlük sınavlarında haksızlık yapıldığını iddia eden grup, Milli Eğitim Müdürü Ekrem Serin aleyhinde slogan attı. Kalabalık adına açıklama yapan Türk Eğitim-Sen Şube Başkanı Bekir Avan, yapılan adaletsizliklerin vicdanları sızlattığını söyledi. Avan, şunları söyledi:

"Yapılan adaletsizlikler bütün illerde olduğu gibi Gaziantep'te de vicdanları sızlatarak devam etmektedir. Sınav sonuçları incelendiğinde akıllara durgunluk veren, vicdanları sızlatan, insan onurunu yerle bir eden rezalet dolu bir manzara ortaya çıkmaktadır. Sınavda 94 puan ve üzeri puan alanların neredeyse tamamı; özellikle yandaş bir sendikanın belli yönetici ve üyeleri. Gaziantep'te yapılan sözlü sınavı derhal iptal edilmelidir. Sözlü sınav komisyonu ne şekilde olursa olsun adaletsizdir ve yaptığından özür dileyip istifa etmelidir."

Açıklamanın ardından grup, sloganlar atarak olaysız dağıldı. - Gaziantep

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep'te Öğretmenlerden 'Müdürlük Ataması' Eylemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement