Gaziantep'te sahte alkol ve kaçak cep telefonu operasyonu - Son Dakika
3.Sayfa

Gaziantep'te sahte alkol ve kaçak cep telefonu operasyonu

Gaziantep'te sahte alkol ve kaçak cep telefonu operasyonu Bin 353 şişe sahte alkol, 30 litre dökme alkol ve 60 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi Gaziantep'te yapılan sahte alkol ve kaçak cep telefonu operasyonunda toplam bin 353 şişe sahte alkol, 30 litre dökme alkol ve 60 gümrük...

13.06.2020 10:30  Güncelleme: 22:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te sahte alkol ve kaçak cep telefonu operasyonu

Bin 353 şişe sahte alkol, 30 litre dökme alkol ve 60 adet gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi

GAZİANTEP - Gaziantep'te yapılan sahte alkol ve kaçak cep telefonu operasyonunda toplam bin 353 şişe sahte alkol, 30 litre dökme alkol ve 60 gümrük kaçağı cep telefonu ele geçirildi. Ele geçirilen malzemelerle ilgili olarak 3 şüpheli şahıs gözaltına alındı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, kentin çeşitli noktalarında kaçakçılara yönelik operasyon yaptı. Operasyon kapsamında, Şehitkamil ilçesi 1. Organize Sanayi Bölgesi kavşağında durdurulan bir araçta ve bir ikamette arama yapıldı. Aramalarda 60 tane gümrük kaçağı cep telefonu ve 100 tane cep telefonu aksesuarı ele geçirildi.

Sahte ve kaçak alkol operasyonu

Ekiplerin, Şahinbey ilçesi Kıbrıs Mahallesi'nde bir iş yerinde yaptığı aramalarda 99 şişe sahte alkol ve 30 litre dökme alkol, Şahinbey ilçesi Binevler Mahallesi'nde bir iş yeri ile bir depoda yaptığı aramalarda ise bin 254 şişe sahte alkol ele geçirildi.

Ekiplerin yaptığı operasyonlar sonucu toplam bin 353 şişe sahte alkol, 30 litre dökme alkol, 60 adet gümrük kaçağı cep telefonu ve 100 tane gümrük kaçağı cep telefonu aksesuarı ele geçirildi.

Olaylarla ilgili olarak gözaltına alınan 3 şüpheli şahıs hakkında yasal işlemlere başlandığı belirtildi.

Gaziantep\'te sahte alkol ve kaçak cep telefonu operasyonu
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Gaziantep'te sahte alkol ve kaçak cep telefonu operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ardahan'da Ata Eziyet Edenlere Para Cezası
    01:00 Ardahan'da Ata Eziyet Edenlere Para Cezası

    Ardahan'ın Göle ilçesinde, ata taşıyabileceğinden fazla yük yükleyerek eziyet eden 2 kişiye 14 bin 432 lira para cezası uygulandı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler üzerine harekete geçen yetkililer, şüphelileri tespit ederek cezai işlem uyguladı.

  • Ordu'da 3 Katlı Binada Yangın: 5 Kişi Dumandan Etkilendi
    00:49 Ordu'da 3 Katlı Binada Yangın: 5 Kişi Dumandan Etkilendi

    Ordu'nun Altınordu ilçesinde, 3 katlı bir binanın zemin katında çıkan yangın sonucunda 13 kişi tahliye edildi. Yangından etkilenen 5 kişi hastaneye kaldırıldı. İtfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kontrol altına alındı ve polis ekipleri olayla ilgili inceleme başlattı.

  • Kadıköy'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü park halindeki araca böyle çarptı
    00:40 Kadıköy'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü park halindeki araca böyle çarptı

    Kadıköy'de seyir halindeki otomobilin sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybederek önce park halindeki otomobile çarptı, ardından da takla attı. Kazada bir kişi hafif şekilde yaralandı. Kaza anı ise güvenlik kamerasına anbean yansıdı.


Advertisement