Gaziantep'te Son Bir Ayda 3 Kez Pazar Yerindeki Tezgahlar Yandı - Son Dakika
3.Sayfa

Gaziantep'te Son Bir Ayda 3 Kez Pazar Yerindeki Tezgahlar Yandı

Gaziantep\'te Son Bir Ayda 3 Kez Pazar Yerindeki Tezgahlar Yandı

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde haftada iki kez kurulan mahalle pazarında son bir ay içerisinde 3 kez tezgah yangını çıktı.

15.07.2017 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde haftada iki kez kurulan mahalle pazarında son bir ay içerisinde 3 kez tezgah yangını çıktı. Pazarcı esnafı, son yangında 30 tezgah kül olduğu olayın kundaklama olabileceğini belirtiliyor.

Edinilen bilgiye göre İslahiye ilçesi Hacı Ali Öztürk mahallesinde Salı ile Çarşamba günleri kurulan meyve, sebze pazarı ve köy ürünlerinin satıldığı çatılı pazar esnafının kullandığı tezgahlarda bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Gaziantep Büyük şehir Belediyesi itfaiyesinin müdahale ettiği yangın yaklaşık yarım saatte kontrol altına alınırken yaklaşık 30 tezgah kül oldu. Pazarcı esnafı ve çevredeki vatandaşlar, evlerden çektikleri hortumlarla yangına müdahale eden itfaiyeye yardımcı oldu. Pazarcı esnafı son bir ay içerisinde üçüncü kez yangın çıktığını belirtirken, polis ve itfaiye ekipleri art arda çıkan yangınların sebebini araştırıyor.

Son olayda 3 bin TL'lik tezgahın kül olduğu öğrenilirken, pazarcı esnafı ise bir an önce yangınların sebebinin bulunmasını istiyor.Yangınların kundaklama olabileceğini belirten pazarcı esnafı büyük mal kaybı büyük korku yaşıyor.

Pazar yeri kapalı iken boş tezgahlarda çıkan yangınların aşırı sıcak havalardan olabileceği belirtilirken, kundaklama ihtimalinin de araştırıldığı öğrenildi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Gaziantep'te Son Bir Ayda 3 Kez Pazar Yerindeki Tezgahlar Yandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Alibeyköy'de tramvay arızası trafikte uzun kuyruk oluşturdu
    16:00 Alibeyköy'de tramvay arızası trafikte uzun kuyruk oluşturdu

    T5 Alibeyköy-Eminönü tramvay hattında sabah meydana gelen arıza nedeniyle trafikte uzun kuyruk oluştu. Trafikte kalan bir sürücü ise o anları cep telefonu ile kayıt altına aldı. Alibeyköy Atatürk Caddesi üzerinde meydana gelen teknik arıza nedeniyle tramvay ve araçların ortak kullandığı yolda yoğun araç kuyrukları oluştu. Duruma tepki gösteren sürücü, bölgede sürekli arıza olması nedeniyle yoğun trafik yaşandığını belirtti.

  • Sarıyer'de Taksici Cinayeti: Yabancı Uyruklu Şahıs Tarafından Bıçaklanan Taksici Son Yolculuğuna Uğurlandı
    15:53 Sarıyer'de Taksici Cinayeti: Yabancı Uyruklu Şahıs Tarafından Bıçaklanan Taksici Son Yolculuğuna Uğurlandı

    Sarıyer'de aracına binen yabancı uyruklu şahıs tarafından 5 yerinden bıçaklandıktan sonra hayatını kaybeden taksici son yolculuğuna uğurlandı. Taksici için cenaze namazı kılındı ve Feriköy Mezarlığı'nda defnedildi. Olayın detayları ve taksicilerin güvenliği konusunda açıklamalar yapıldı.

  • Konya'da Zirai İlaçlama Yapan Kişi Zehirlenerek Hastanelik Oldu
    15:52 Konya'da Zirai İlaçlama Yapan Kişi Zehirlenerek Hastanelik Oldu

    Konya'nın Karapınar ilçesinde bir kişi, rüzgarlı havada tarlasında zirai ilaçlama yaparken zehirlenerek hastaneye kaldırıldı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan kişi, Karapınar Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

  • Adıyaman'da otomobil ile motosiklet çarpışması: 1 yaralı
    15:45 Adıyaman'da otomobil ile motosiklet çarpışması: 1 yaralı

    Adıyaman'da Yeni Mahalle 3.Çevre Yolu Demokrasi Okulu yakınlarında meydana gelen kazada, Berkay B. idaresindeki motosiklet ile Gülsüm D. idaresindeki otomobil çarpıştı. Kazada motosiklet sürücüsü Berkay B. ağır yaralandı ve Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralının sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Edirne'de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı
    15:45 Edirne'de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

    Edirne'nin Keşan ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi de yaralandı. Keşan istikametinde seyreden bir hafif ticari araç, arkadan gelen bir otomobilin çarpması sonucu şarampole uçarak takla attı. Kazada yaralananlar hastaneye kaldırıldı, ancak bir kişi tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazaya karışan otomobil sürücüsü gözaltına alındı. Soruşturma devam ediyor.

  • Düzce Belediyesi İtfaiyesi, Orhangazi Mahallesindeki Ev Yangınına Müdahale Etti
    15:44 Düzce Belediyesi İtfaiyesi, Orhangazi Mahallesindeki Ev Yangınına Müdahale Etti

    Düzce Belediyesi İtfaiyesi, Konuralp bölgesi Orhangazi Mahallesinde meydana gelen ev yangınına kısa sürede müdahale ederek kontrol altına alınmasını sağladı. Yangında evde maddi hasar meydana geldi.


Advertisement