Gaziantep'te hırsızlık yapan şüpheli önce kameraya sonra polise yakalandı - Son Dakika
3.Sayfa

Gaziantep'te hırsızlık yapan şüpheli önce kameraya sonra polise yakalandı

Gaziantep'te hırsızlık yapan şüpheli önce kameraya sonra polise yakalandı Gaziantep'te bir evde meydana gelen hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlenen şüpheli sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı.

24.03.2023 15:37  Güncelleme: 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te hırsızlık yapan şüpheli önce kameraya sonra polise yakalandı

GAZİANTEP - Gaziantep'te bir evde meydana gelen hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlenen şüpheli sevk edildiği adli mercilerce tutuklandı. Şüpheli şahsın hırsızlık anları öncesi geliş ve hırsızlık sonrası kaçış görüntüleri güvenlik kamerasına yansıdı.

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Şahinbey ilçesi Alleben Mahallesi'nde bir evde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili çalışma yaptı. Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan çalışma neticesinde, evde meydana gelen hırsızlık olayını gerçekleştirdiği belirlenen M.D. isimli şüpheli yakalandı. Şüpheli şahsın hırsızlık anları öncesi geliş ve hırsızlık sonrası kaçış görüntüleri ise güvenlik kamerasına yansıdı.

Yakalanan şüpheli M.D., tamamlanan işlemlerinin ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gaziantep\'te hırsızlık yapan şüpheli önce kameraya sonra polise yakalandı
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Gaziantep'te hırsızlık yapan şüpheli önce kameraya sonra polise yakalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement