Gaziantep'teki Cinayetler - Son Dakika
3.Sayfa

Gaziantep'teki Cinayetler

Gaziantep'te iki farklı adreste silahla öldürülen toplam 9 kişinin cenazesi defnedildi.

06.02.2016 14:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te iki farklı adreste silahla öldürülen toplam 9 kişinin cenazesi defnedildi.

Asri Mezarlıktan alınan Mustafa (58) ile aynı yaştaki eşi Gülay ve çocukları Türkan Demir (22), Furkan (16) ile Gül T'nin (13) cenazeleri Sam Mahallesi'ndeki camiye getirildi. Burada kılınan cenaze namazının ardından karı, koca ve 3 çocukları, Sam Mahallesi Mezarlığında yan yana toprağa verildi. Cenazelerin mezarlığa götürüşü sırasında yakınları gözyaşı döktü.

Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı cenaze namazına, öldürülenlerin yakınları ile Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, İl Jandarma Komutanı Albay Şeref Çakmak, İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Şüphelinin eşi Tuğba T, Şenel Çakmak ve Ahmet Çakmak'ın cenazesi Yeşilkent Mezarlığında, Turan T. ise Şahinbey İlçesine bağlı Uğurtepe Mahallesinde toprağa verildi.

Düztepe Mahallesi'nde 5 Ocak'ta şüpheli Y.T'nin silahlı saldırısı sonucu, aralarında kendisinden boşanmak isteyen eşinin de bulunduğu 4 kişi ölmüş, 2 kişi yaralanmış, bu olaydan kısa süre sonra Sam Mahallesi'nde bir evde şüphelinin amcası, yengesi ve çocuklarının da bulunduğu 5 kişi silahla vurulmuş halde bulunmuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Gaziantep'teki Cinayetler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement