Gaziantep'te 3 Gündür Aranan Kayıp Çocuğun Cesedi Bulundu - Son Dakika
3.Sayfa

Gaziantep'te 3 Gündür Aranan Kayıp Çocuğun Cesedi Bulundu

Gaziantep'te 3 gündür aranan 9 yaşındaki Suriyeli çocuğun cesedi su kuyusunda bulundu. Cesedi gören ailesi sinir krizi geçirirken bayram günü küçük çocuğun ablasının da intihar ettiği ortaya çıktı.

03.08.2018 14:45  Güncelleme: 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in Nurdağı ilçesinde kaybolan 9 yaşındaki Suriye uyruklu Ahmet Salih'in cesedi, ailenin kaldığı çadırın yakınlarındaki su kuyusunda bulundu.

3 GÜN ÖNCE BİBER FABRİKASINA GİTTİ, KAYBOLDU

Üç gün önce gittiği ilçeye bağlı Sakçagözü Mahallesi yakınlarındaki biber fabrikasından akşam eve gelmediği belirtilen Ahmet'in bulunması için dün başlatılan arama çalışmaları, Gaziantep ve Adana AFAD ekipleri ile jandarma ekiplerinin arama kurtarma köpeklerinin yanı sıra drone desteğiyle bugün de devam etti.

Gaziantep'te 3 Gündür Aranan Kayıp Çocuğun Cesedi Bulundu

EKİPLER SU KUYUSUNDA CESET OLDUĞU İHBARINI ALDI

Mevsimlik tarım işçiliği yapan ailenin konakladığı çadıra yaklaşık 200 metre uzaklıktaki, üzeri reklam tabelası ve taşla kapatılmış olan bir su kuyusunda ceset olduğu ihbarını alan ekipler, belirtilen yerde Ahmet Salih'e ait cesede ulaştı.

Gaziantep'te 3 Gündür Aranan Kayıp Çocuğun Cesedi Bulundu

BABASI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Olay yerinin çevresinde güvenlik önlemi alan jandarma ekiplerinin incelemeleri sürüyor. İncelemenin ardından çocuğun cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılacak. Öte yandan, olay yerine gelen baba Muhammed Salih sinir krizi geçirdi.

Gaziantep'te 3 Gündür Aranan Kayıp Çocuğun Cesedi Bulundu

SURİYELİ AİLENİN DAHA ÖNCE DE KIZLARI İNTİHAR ETMİŞ

Mevsimlik işçi olarak yaklaşık 3 ay önce Nurdağı ilçesine gelen ve Sakçagözü Mahallesi'ne yakın bir bahçede çalışan Salih ailesi, üç gün önce oğulları Ahmet'in civardaki bir biber fabrikasından akşam eve gelmemesi üzerine onu aramaya çıkmıştı. Aile, Ahmet Salih'i bulamayınca durumu jandarma ekiplerine bildirmiş, bunun üzerine dün arama çalışmaları başlatılmıştı. Salih ailesinin Ramazan Bayramı'nda 13 yaşındaki kızları Esma'nın intihar etmesiyle evlat acısı yaşadığı öğrenilmişti.

Gaziantep'te 3 Gündür Aranan Kayıp Çocuğun Cesedi Bulundu
Gaziantep'te 3 Gündür Aranan Kayıp Çocuğun Cesedi Bulundu
Gaziantep\'te 3 Gündür Aranan Kayıp Çocuğun Cesedi Bulundu
Kaynak: AA

Son Dakika 3.Sayfa Gaziantep'te 3 Gündür Aranan Kayıp Çocuğun Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (27)

  • adim soyadim: bu iste bir is var ablasida intahar etmis 13 yasinda bir kiz neden ? kesinlikle arastirilmali iki olay baglantili cikacak 54 0 Yanıtla
  • 1111d: Rabbim yardımcilari olsun. 41 0 Yanıtla
  • Önce insan ..: Allah kimsenin başına evlat acısı vermesin.. 38 0 Yanıtla
  • ramazan: hepsi sınırdışı edilsin çok ilkel insanlar eğitimsizler din mezhep kavgalarıyla kendi başlarını yediler bizede ilerdse çok büyük bela olcaklar görceksiniz cahil insanlar en büyük tehlikedir 8 22 Yanıtla Adiniz siyadiniz: Bu nasil bi sacma sapan bi yorum Ne alakasi var. Türkiye dahami iyi Kedi tecavüzü köpek tecavüz cocuk tecavüzü Genc kiz tecavüzü Ayrilan kadin ölümleri Salak salak yorum yapmayin 4 1
  • Ayıp: Günah allahtan korkun gariban çocuğu ölmüş bayramdada ölmüş rabbim herkesi kabul ediyor bu dünyada kötüler varken bile merhamet edip ekmek yiyoruz günah allah rahmet eylesin 22 1 Yanıtla
  • DOGAN: cosmos musun nesin önce insan olmayı öğren.ölen bir insan hemde müslüman kardeşim insanlarımızı bu kadar hayvanlaşacağını hiç ummazdım yazıklar olsun .müslüman müslümanın kardeşidir ve bu dünyada herkese yer var . kim olursa olsun. 18 2 Yanıtla
  • Acar: ALLAH kimseye evlat acısı yaşatmasın Amin... nedense ağrıdaki olay kadar önemli değilmiydi acaba? Sadece suriyeli olmasımı ve haber olarakta küçük bir köşede yayınlanmış olması vicdanları rahatsız etmiyorsa yazık diyorum insanlığımıza 18 1 Yanıtla
  • Sd: Ya bizde sevmiyoruz suriyelileri ama biraz vicdan ya çocuk ölmüş. Ne kadar nefretle dolusunuz. 17 1 Yanıtla
  • HARUN BİLGEN: allah rahmet eylesin geride kalan ailesine sabırlar eylesin 11 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı
    03:45 Esenler'de silahla havaya ateş eden şahıslar gözaltına alındı

    Esenler'de araç içerisinden silahla havaya ateş ettikleri anı sosyal medyada paylaşan iki şahıs, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıslar adli makamlara sevk edilecek.

  • Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti
    03:03 Bolu'da eşi tarafından bıçaklanan kadın ve babası hayatını kaybetti

    Bolu'da Sağlık Mahallesi'nde bir apartmanda meydana gelen olayda, ev sahibi Turgut D. ve kızı Meltem Z. bıçaklanarak yaralandı. Turgut D. olay yerinde hayatını kaybederken, Meltem Z. ise hastanede yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şüpheli Serkan Z. ise polis tarafından yakalandı.

  • Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü
    02:54 Bolu'da damat, eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldürdü

    Bolu'nun Sağlık Mahallesi'nde ailenin damadı, tartıştığı eşi ve 65 yaşındaki kayınpederini bıçaklayarak öldürdü. Olay yerinden kaçan şahıs yakalanarak gözaltına alındı. Damat, polis ekiplerinin takibi neticesinde kısa süre içerisinde yakalanarak gözaltına alındı.

  • Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı
    02:30 Ankara'da Alkollü Sürücüden Trafik Kazası: 3 Kişi Yaralandı

    Ankara'nın Sincan ilçesinde alkollü bir sürücü, trafik ışıklarında bekleyen araçlara arkadan çarptı. 3 aracın karıştığı kazada 3 kişi yaralandı. Olayın ardından kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

  • Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı
    02:26 Uşak'ta Minibüs ile Hafif Ticari Araç Çarpıştı: Karı Koca Yaralandı

    Uşak'ın Fatih Mahallesi'nde meydana gelen kazada, minibüs ile hafif ticari araç çarpıştı. Kazada karı koca yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumu iyi olduğu belirtilirken, polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

  • Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu
    00:52 Hastane bahçesindeki trafo yangını paniğe neden oldu

    Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bulunan hastanenin bahçesindeki trafoda çıkan yangın, paniğe neden oldu. Yangın, hızlı bir şekilde kontrol altına alınarak söndürüldü. Tedbir amacıyla hastanenin elektriği bir süre kesildi.

  • Giresun'da Soyulan Kuyumcudan Çalınan Altınlar Bulundu
    00:48 Giresun'da Soyulan Kuyumcudan Çalınan Altınlar Bulundu

    Giresun'un Bulancak ilçesinde gerçekleşen kuyumcu soygununda çalınan altınlar, Giresun Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan titiz çalışmalar sonucunda kısa sürede bulundu. İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı, Giresun'un huzuru için çalışmalarına devam edeceğini açıkladı.

  • Bursa İl Jandarma Komutanlığı Kırsal Bölgelerde Uygulama Yaptı
    00:35 Bursa İl Jandarma Komutanlığı Kırsal Bölgelerde Uygulama Yaptı

    Bursa İl Jandarma Komutanlığı, kentin kırsal bölgelerinde vatandaşların huzur ve güveni için uygulama gerçekleştirdi. Uygulama sonucunda çeşitli suçlardan aranan 25 kişi yakalanırken, uyuşturucu madde ele geçirildi. Ayrıca, trafik denetimlerinde 72 araç sürücüsüne toplamda 233 bin lira idari ceza kesildi ve 24 araç trafikten men edildi.


Advertisement