Gaziantep'teki Okulda Bıçaklama Olayı - Son Dakika
3.Sayfa

Gaziantep'teki Okulda Bıçaklama Olayı

Gaziantep\'teki Okulda Bıçaklama Olayı

Gaziantep’te bir okulda meydana gelen bıçaklama olayına karışan öğrencilerden O.A.’nın kesici alet ile gelme suçundan başka bir okula gönderilmesi cezası aldığı ortaya çıktı.

19.12.2017 18:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te bir okulda meydana gelen bıçaklama olayına karışan öğrencilerden O.A.'nın kesici alet ile gelme suçundan başka bir okula gönderilmesi cezası aldığı ortaya çıktı.

Gaziantep'te bugün Mavikent Ortaokulu'nda meydana gelen olayda O.A. isimli bir öğrenci, eski okulunun koridorunda eski sınıf arkadaşı M.Ç.'yi bıçak ile ayağından yaralamıştı. Olayda bıçakla arkadaşını yaralayan O.A.'nın okuldan atılmadığı ve öğrenciye Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından kesici alet taşıma suçundan kaydının başka bir okula alınması cezası verildiği ortaya çıktı. Olayla ilgili bilgi veren okul yetkilileri okul güvenlik görevlilerin dalgınlığı sonucu okula girdiği tahmin edilen O.A.'nın mahalleden de tanıdığı arkadaşı ile oynarken bir anda bıçaklama olayının meydana geldiğini belirterek, yaralı M.Ç.'nin ise ayağında hafif bir şekilde çizik oluştuğunu kaydetti. Olayın ardından ise araya giren okul idaresi tarafından ailelerin barıştırıldığı ve iki ailenin birbirlerinden şikayetçi olmadığı öğrenildi.

Jandarma tarafından tutanak tutulan olayla ilgili soruşturma sürüyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Gaziantep'teki Okulda Bıçaklama Olayı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement