Gaziantep'teki Terör Saldırı - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'teki Terör Saldırı

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep'teki terör saldırısında yaralanan Mehmet Ayhan'ı ziyaret etti.

03.11.2016 18:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, Gaziantep'teki terör saldırısında yaralanan Mehmet Ayhan'ı ziyaret etti.

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Tahmazoğlu ve beraberindeki heyet, ilçeye bağlı Beybahçe Mahallesi'ndeki sokak düğününde 20 Ağustos'ta meydana gelen terör saldırısında yaralanan vatandaşların acılarını paylaşmaya devam ediyor.

Saldırıda ayağından yaralanan Mehmet Ayhan'ı ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulunan Tahmazoğlu, bir süre Ayhan ailesiyle sohbet etti.

Ziyarete ilişkin değerlendirmede bulunan Tahmazoğlu, "Çok acı bir olay yaşadık, insanların en mutlu gününde insanları acıya mahkum etmek ve insanlarımızın hayatına mal olmak kadar alçakça bir eylem olamaz. Allah mekanlarını cennet eylesin. O gün yaralanan vatandaşlarımızda var. Biz de Şahinbey Belediyesi olarak ekiplerimizle ziyaretlerimize devam ediyoruz. İhtiyaçları varsa o konuda vatandaşlarımıza desteklerimiz devam edecek. Biz bir aileyiz ve kardeşiz. Birlikteliğimize ve kardeşliğimize yapılan saldırıyı şiddetle kınıyorum. Bundan sonrada kardeşlerimizin yanında olmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirten Ayhan da tedavisinin devam ettiğini kaydetti.

Ayağındaki yara nedeniyle yaklaşık 1 yıl çalışamayacağını belirten Ayhan, tedavi döneminde yetkililerin desteğiyle ailesinin geçimini sağlayacağını ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaziantep'teki Terör Saldırı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement