Gaziantep'teki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'teki Terör Saldırısına Tepkiler

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ile AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Gaziantep'te gerçekleşen terör saldırısını kınadı.

21.08.2016 14:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun ile AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, Gaziantep'te gerçekleşen terör saldırısını kınadı.

Ercoşkun, Gaziantep'i kana bulayan hain saldırı sonrası yayımladığı mesajda, "Gaziantep ilinde meydana gelen, ülkemizin birliğini, beraberliğini ve huzurunu hedef alan hain saldırıyı kınıyorum. Yüzyıllardır barışın, kardeşliğin, hoşgörünün simgesi olan Gaziantep'te bu alçak saldırıyı gerçekleştirenleri ve destekleyenleri lanetliyorum. Gazi şehrimize büyük geçmiş olsun. Allah bir daha böyle acıları yaşatmasın" ifadelerini kullandı.

Mesajında, saldırının faili olarak belirlenen DAEŞ'in, PKK'dan ve FETÖ'den farksız olmadığına işaret eden Ercoşkun, tüm bu örgütlerin yıkıcı ve bölücü mihraklar tarafından kullanılarak, tanklara dur diyen, namlulardan çıkan kurşunlara siper olarak milli iradeyi savunan yüce Türk Milleti'ne hain terör eylemleri ile boyun eğdirmeye çalıştıklarını belirtti.

Ercoşkun, mesajında "Bu kötü senaryoları daha önce de gördük. Yıkıcı ve bölücü mihraklar, bu ve benzeri saldırılarla Türkiye Cumhuriyeti ve aziz milletimiz üzerindeki kirli emellerine asla ulaşamayacaklardır. Bu hain saldırıyı gerçekleştirenler yüce Türk adaleti önünde hesap vereceklerdir." ifadelerini kullandı.

AK Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay da Gaziantep'deki terör saldırısını yaptığı yazılı açıklama ile kınadı.

Doğanay, mesajında şunları kaydetti:

"?Gaziantep'te gerçekleşen hain saldırıyı lanetliyorum. Bir düğüne saldıracak kadar alçalan hainleri Rabbim Kahhar ismiyle kahreylesin. Bu insanlık dışı terör saldırısında şehit olan vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Milletimizin başı sağolsun."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaziantep'teki Terör Saldırısına Tepkiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement