Gaziantep'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'ten Kısa Kısa

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından düzenlenen etkinlikte öğrencilerle buluştu.

03.10.2018 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Oğuzeli Belediye Başkanı Mehmet Sait Kılıç, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Oğuzeli Meslek Yüksekokulu (MYO) tarafından düzenlenen etkinlikte öğrencilerle buluştu.

GAÜN'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Kılıç, "Belediye Başkanı Öğrencilerle Buluşuyor" adlı konferans kapsamında öğrencilerle bir araya geldi.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Kılıç, başarı için çok çalışılması gerektiğinin altını çizerek, öğrencilere her zaman yaptıkları işte en iyisini yapmaları tavsiyesinde bulundu.

Öğretmenlik ve müfettişlik hayatından örnekler veren Kılıç, "Mezun olduğunuzda hangi alanda çalışırsanız çalışın, ne yaptığınız değil nasıl yaptığınız önemli. Mesleklerin hepsi önemli ve gereklidir. Önemli olan o mesleği nasıl icra ettiğiniz." ifadelerini kullandı.

Dünya Yaşlılar Günü

Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, "Dünya Yaşlılar Günü" dolayısıyla büyükleri ziyaret ederek günlerini kutladı.

Şehitkamil Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Fadıloğlu, 75 yaşındaki Pakize Özturan, 85 yaşındaki Emine Topçu ve 72 yaşındaki Hayriye Sezgin'i evlerinde ziyaret etti.

Fadıloğlu, imkanlar dahilinde büyükleri ziyaret etmeye çalıştıklarını belirterek, "Dünya Yaşlılar Günü"nün özel bir gün olduğunu belirtti.

Büyüklerin dua kapısı olduğuna dikkat çeken Fadıloğlu, şunları kaydetti:

"Rabbim büyüklerimize her zaman sağlık, sıhhat, afiyet versin. Bizler de ekip arkadaşlarımızla milletimize hizmet etmeye gayret gösteriyoruz. Sağ olsun ekip arkadaşlarımız, belirli aralıklarla yaşlılarımızı ziyaret edip, evlerini baştan aşağı temizliyor. Bizler de yaşlılarımızın birer evladıyız, hiçbir farkımız yoktur. Bugün ziyaret ettiğimiz yaşlılarımızın şahsında tüm büyüklerimizin ellerinden öpüyorum, Dünya Yaşlılar Günü'nü kutluyorum."

Şehitkamil Belediyesinden gençler için kamp

Şehitkamil Belediyesince, Dülük Tabiat Parkı'nda gençlik kampı düzenleniyor.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, hareketsizliğin önüne geçmek için gerçekleştirilen kampta, uzman eğitmenler gözetiminde doğa yürüyüşlerinden paintbala birbirinden eğlenceli etkinlikler düzenleniyor.

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Bayraktar Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Garip Polat, kamp çalışmalarının öğrencilerin sosyal gelişimlerine çok önemli bir katkı sunduğunu belirtti.

Kamptan duyduğu memnuniyeti dile getiren Polat, gerçekleştirilen faaliyetlerin öğrencilerin sosyal gelişimlerine önemli katkı sunduğuna dikkat çekti.

Okulların açılmasıyla öğrencilerin, yoğun ders ve sınav maratonundan dolayı gün içindeki hareketlilik oranlarının azaldığını belirterek, "Bu bağlamda kamp etkinliği öğrencilerimiz ve biz öğretmenler için çok değerli. Bu tür çalışmalara katılan öğrencilerimizin motivasyonlarının arttığını, daha moralli olduklarını gözlemleyebiliyoruz." açıklamasında bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaziantep'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement