Gaziantep'ten Kısa Kısa - Son Dakika
Yerel

Gaziantep'ten Kısa Kısa

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK) Bilgi Eğitim Merkezi'nde görev yapan Suriyeli öğretmen ve ailelerine yönelik Şanlıurfa gezisi düzenledi.

03.12.2012 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sanat ve Meslek Eğitimi Kursları (GAMEK) Bilgi Eğitim Merkezi'nde görev yapan Suriyeli öğretmen ve ailelerine yönelik Şanlıurfa gezisi düzenledi.

Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, gezi kapsamında ilk olarak Balıklı Göl ziyaretinde bulunan Suriyeli öğretmen ve aileleri balıklara yem attıktan sonra Hz. İbrahim'in doğduğu mağarayı gezdi. Urfa Çarşısı'nda alışveriş yapan Suriyelilera Hz. Eyüb'ün mezarını ziyaret etti.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gaziantep Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Muhtar Akyol ise, Suriyeli misafirlere her türlü desteği verdiklerini kaydetti.

-Emniyet engelli çocukları sevindirdi

Gaziantep Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik (TDP) Şube Müdürlüğü, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla Şafakcan Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören engelli çocuklara yönelik program düzenledi.

Emniyetten yapılan açıklamaya göre, programda, 60 engelli çocuğun eğitim gördüğü rehabilitasyon merkezinde çocuklara balon, kek ve meyve suyu ikram edildi. TDP maskotu "Polis Şahin" çocukların ilgisini çekti.. Engelli öğrencilere polis elbisesi giydirildi.

Program, rehabilitasyon merkezinde eğitim gören engelli çocuklara birlikte çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

-Gaziantep'te su kesintisi

GASKİ Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, Güzelvadi Mahallesi, Şanlıdere Caddesi ile 162 No'lu Sokak'ta içme suyu ek çalışması, İnönü Mahallesi ve Muzaffer Hafız Caddesi'nde ise vana değişim bağlantı çalışması yapılacağı belirtildi.

Açıklamada, söz konusu çalışmalar nedeniyle 4 Aralık Salı günü 09.00-18.00 saatleri arasında Akdere, Beydilli, Dumlupınar, Esentepe, Narlıtepe, Ocaklar, Barış, Cengiz Topel, Düztepe, Fırat, İnönü, Vatan, Beybahçe, Cemal Gürsel, Güzelvadi, Kahvelipınar ve Türkmenler mahallerinde su kesintisi uygulanacağı kaydedildi.

Öte yandan Ulaş ve Kıbrıs mahallelerinin de kesintiden kısmen etkileneceği bildirildi.

Muhabir: Gaziantep

Yayıncı: Ahmet Caner Baysal - GAZİANTEP

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziantep'ten Kısa Kısa - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement