Gaziantep'ten Yurt İçi ve Dışına Yeni Uçuşlar - Son Dakika
Güncel

Gaziantep'ten Yurt İçi ve Dışına Yeni Uçuşlar

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım'ı ziyaret eden SunExpress Uçuş Anlaşmaları Müdürü Ali Yaşar Aydoğan, Gaziantep'ten yurt içi ve dışına yeni direkt seferlerin müjdesini verdi.

19.03.2019 18:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Yıldırım'ı ziyaret eden SunExpress Uçuş Anlaşmaları Müdürü Ali Yaşar Aydoğan, Gaziantep'ten yurt içi ve dışına yeni direkt seferlerin müjdesini verdi.

GTO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, GTO'nun Gaziantep turizmi ve ticareti için büyük önem taşıyan hava yolu ulaşımı konusunda yürüttüğü çalışmalar sonuçlanmaya devam ediyor.

GTO'nun gerek devlet, gerekse özel hava yolu şirketleri ile görüşerek Gaziantep'in hava yolu ulaşımında iç ve dış hat direkt uçuş sayısının artması yönündeki girişimlerine Sun Express'ten de olumlu yanıt geldi.

GTO Yönetim Kurulu Başkanı Yıldırım'ı ziyaret eden SunExpress Uçuş Anlaşmaları Müdürü Aydoğan, Bölge Satış Müdürü Murat Özolcay ve TÜRSAB GAP YTK Başkanı Soner Bacaksız, Gaziantep'ten İzmir ve Antalya'nın yanı sıra 7 yurt dışı noktasına yapılacak direk uçuşların müjdesini verdiler.

Yeni uçuşlardan duyduğu memnuniyeti belirten Tuncay Yıldırım, şunları ifade etti:

"Gaziantep'in hava yolu ulaşımı için çaldığımız kapılardan olumlu cevap almaya devam ediyoruz. Bu gerçekten memnuniyet verici. Mevcut uçuşlarla sanayi ve ticaret kimliğimize turizmi de eklemeye çalışmak gerçekten zordu. Gerek ticari ilişkilerimiz, gerekse gastronomi ve kültür turizmi için hava yolu ile ulaşılabilir olmamız gerekiyordu. Bunun için de yaşadığımız sorunları yazılı ve sözlü olarak her platformda dile getirdik. Şimdi de meyveleri topluyoruz. Emeği geçen, sesimizi duyan herkese teşekkür ediyorum."

SunExpress Uçuş Anlaşmaları Müdürü Aydoğan ise SunExpress ile Gaziantep'ten yapılacak direkt uçuşlarla alakalı şunları kaydetti:

"Gaziantep'ten 31 Mart itibari ile atık her gün İzmir'e uçuş imkanı var. Antalya'ya ise salı hariç her gün uçuş olacak. Onun dışında dış hat uçuşlarında 7 farklı noktaya uçmaya başlıyoruz. Haftada 2 gün Duesseldorf ve Frankfurt'a uçarken, birer gün de Hannover, Zürih, Stuttgart, Köln ve Luton uçuşları olacak."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gaziantep'ten Yurt İçi ve Dışına Yeni Uçuşlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement