Gaziantep Ticaret Odası ile PTT Arasında İş Birliği - Son Dakika
Güncel

Gaziantep Ticaret Odası ile PTT Arasında İş Birliği

Gaziantep Ticaret Odası ile PTT arasında iş birliğiGaziantep Ticaret Odası (GTO) ile PTT arasında iş birliği protokolü imzalandı.

22.04.2019 14:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep Ticaret Odası ile PTT arasında iş birliği

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) ile PTT arasında iş birliği protokolü imzalandı. İmzalanan protokol ile GTO üyeleri para transferlerini ve ihracat bedellerini PTT üzerinden gerçekleştirecek.

Gaziantep Ticaret Odasında yapılan imza törenine Gaziantep Ticaret Odası Başkanı Tuncay Yıldırım, PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik ve oda üyeleri katıldı. Tuncay Yıldırım oda üyelerinin PTT'nin sunduğu hizmetlerden avantajlı olarak faydalanabileceğini söyleyerek, öGaziantep Ticaret üyesi olan firmalar PTT'nin sunduğu hizmetlerden avantajlı olarak faydalanacaktır. Bu yapılan protokol ile bankacılıktan kargoya, elektronik postadan E- ticarete ve sanal mağazacılığa kadar birçok hizmetten avantajlı olarak faydalanacaktır. Yaptığımız iş birliği dinamik bir alt yapıya sahip olmakla beraber bu iş birliğini avantajlarımıza göre güncelleyip üyelerimize daha fazla hizmet sunacağızö dedi.

PTT Genel Müdürü Kenan Bozgeyik ise Fırat Kalkanı Bölgesinde ticaret yapan iş adamlarının para transferlerini ve ihracat bedellerini PTT şubeleri üzerinden yapabileceğini belirterek, Fırat Kalkanı bölgesindeki gerek Gaziantep'ten gerekse Gaziantep dışından ticaret yapan iş adamlarımızın para transferlerini gerçekleştirmesi adına bir çalışma gerçekleştirdik. Yani ürün gönderen her ihracatçımızın ihracat bedellerini PTT üzerinden yatırarak Gaziantep'ten paralarını alabilecekler. Bu olayda PTT olarak katkımız olduğu için gurur duyuyoruzö diye konuştu.

Gaziantep Ticaret Odası ile PTT Arasında İş Birliği
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gaziantep Ticaret Odası ile PTT Arasında İş Birliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement